Hannah Cole, o tânără în vârstă de 27 de ani, a fost transportată de urgență la spital, fiind însărcinată în 20 de săptămâni. Acolo, medicii au anunțat-o că fiul ei s-a stins din viață în pântece. Vestea teribilă a venit după ce specialiștii nu au putut detecta bătăile inimii ale micuțului.

Citește și: Florina este dispărută în Anglia de 13 zile. Poliția cere ajutorul oamenilor pentru găsirea româncei

În momentul în care a auzit vestea oribilă, tânăra a izbucnit în lacrimi, doar că nu s-a dat bătută. Aceasta a insistat ca medicii să-i facă o nouă ecografie, sperând totuși că fiul ei este în viață. Fără ca cineva să se aștepte, a avut loc un adevărat miracol.

Fiul Hannahei a suferit o intervenție chirurgicală

Micuțul Oakley Cole-Fowler a fost adus pe lume în luna octombrie, la doar 24 de săptămâni și trei zile, având o greutate de doar 780 de grame. Acesta a suferit o operație la intestin când avea opt zile, iar acum este încă în spital. Băiețelul va sta internat până în luna februarie a anului viitor, iar până atunci va mai avea nevoie de câteva intervenții chirurgicale, potrivit jurnaliștilor  The Sun.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Accident bizar în Ajun de Crăciun: un câine a dat foc la casă după ce a pornit un uscător de păr din greșeală

În urma celor întâmplate, proaspăta mămică a declarat:   "Sunt atât de ușurată. A fost un adevărat rollercoaster. El este miracolul meu de Crăciun. A fost absolut uimitor de când s-a născut. A evoluat cu pași repezi și abia aștept să îl duc acasă".

În luna octombrie, conducerea unității medicală, acolo unde tânăra a născut, au demarat o anchetă și au prezentat scuze pentru" suferința și anxietatea" cauzate de diagnosticul inițial. Un purtător de cuvânt al Bradford Teaching Hospitals NHS Foundation Trust a precizează:" Am încheiat ancheta noastră, iar rezultatul acesteia a fost împărtășit cu doamna Cole”.

Citește și: John Englezul a fost înmormântat la Eforie Sud. A fost condus pe ultimul drum de familie și prieteni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si