Doru Morcovescu, în vârstă de 61 de ani, deţinea mai multe hoteluri şi localuri în Ploieşti şi Slănic Prahova. 

Citește și: VIDEO- Cine este milionarul din Ploiești care s-a sinucis într-o cameră din propriul hotel

În urmă cu 13 ani, omul de afaceri Doru Morcovescu apărea într-un top al celor mai bogaţi români, cu o avere de aproximativ 140 de milioane de euro.

Cu toate acestea, în ultimul timp, veniturile sale nu mai erau atât de mari, spun apropiaţii familiei, dar milionarul se simțea împlinit alături de soţia, fiica şi fiul său.

familie Doru Morcovescu

Fiica lui Doru Morcovescu a ținut să precizeze că tatăl său nu s-a sinucis din cauza datoriilor

[Sursa foto: Facebook]

Omul de afaceri nu ar fi lăsat niciun bilet de adio care să explice gestul extrem.  

Familia milionarului, în stare de șoc

"Nu am simțit niciun moment, nu ne-am așteptat. Noi suntem în stare de șoc", spune Alexandra Morcovescu, fiica omului de afaceri.

El este Doru Morcovescu, unul dintre cei mai bogaţi români. Noaptea trecută, a fost găsit fără suflare în apartamentul prezidenţial în care locuia, din hotelul de 4 stele pe care îl deţinea în Ploieşti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România- wowbiz.ro

Citește și: Un milionar român a fost găsit spânzurat în camera propriului hotel din Ploiești

Un angajat al hotelului este cel care a urcat în apartament şi a descoperit trupul neînsufleţit. Acesta este cel care a sunat la numărul unic de urgenţă, 112, însă medicii nu au mai putut face nimic. 

Fiica lui Doru Morcovescu: Ieri am vorbit cu el și am pus la punct chestii legate de Sărbători  

Familia milionarului este în stare de şoc. Deşi familia ştia că avea anumite perioade depresive, niciun moment nu s-au gândit că Doru ar putea recurge la un asemenea gest.

"Inclusiv ieri am vorbit cu el și puneam la punct diverse chestii legate de sărbători. A fost un șoc total și o să fie și probabil o să fie mult timp de acum încolo. Am avut o relație foarte bună cu tatăl meu. M-a învățat foarte multe lucruri. Avea un caracter foarte puternic...era un om foarte deștept. El a avut o depresie", a explicat Alexandra Morcovescu pentru Kanal D.

Citește și: Milionar sinucis în hotel

Din primele cercetări realizate la faţa locului, se pare că milionarul în vârstă de 61 de ani şi-ar fi luat singur viaţa.

Citeste si: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”- kfetele.ro

Citeste si: Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și ce surprize pregătesc organizatorii- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Potrivit unor apropiaţi ai familiei, milionarul suferea de mai multe boli grave.

De asemenea, deşi în anul 2011, Doru Morcovescu se afla pe locul 8 în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni, acum, el căzuse până pe poziţia 273, dar rudele lui spun că nu avea probleme financiare.

Fiica lui Doru Mocovescu a ținut să precizeze că tatăl său nu s-a sinucis din cauza datoriilor: 

"Tatal meu NU s a sinucis din cauza datoriilor, de aceea, de dragul corectitudinii, solicit tuturor jurnalistilor care au facut speculatii in acest sens sa rectifice stirea. In realitate, tatal meu a fost un om curajos care, in 30 de ani de activitate, in domeniul HORECA, nu s-a dat niciodata batut, din contra a luptat si a construit o afacere care ii va purta amprenta multi ani de acum incolo. Si au fost destule situatii grele, tinand cont de starea economica a tarii in care traim. As dori sa se inteleaga foarte clar faptul ca tatal meu suferea de mai multi ani de depresie, generata de alte boli, acesta fiind momentul de slabiciune care, din pacate pentru familia noastra, a dus la aceasta grea pierdere. Va rog respectuos sa tineti cont de aceasta precizare in memoria tatalui meu".

Ultima călătorie pentru Doru Morcovescu

Trupul neinsufletit al lui Doru Morcovescu va fi depus vineri la orele 19, la Capela Bisericii Sfanta Vineri din Ploiesti, urmand ca duminica, ora 10 sa fie depus la Capela Bisericii Nasterea Maicii Domnului din Slanic Prahova.

Înmormantarea va avea loc luni, 2 ianuarie ora 12 la Biserica Nasterii Maicii Domnului din Slanic.

Cei care l-au cunoscut, iubit si pretuit sunt asteptati in aceste zile sa isi un ultim ramas bun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: