Cunoscutul cântăreț turc și regizor de videoclipuri muzicale, Metin Arolat, a murit sâmbătă în timpul unui spectacol live în Kozjatagi, la Istanbul, informează presa turcă.

Citește și: Celil Nalçakan, Akif din serialul "Totul pentru familia mea", investiție în industria ospitalității. Unde îl vor putea vedea și asculta fanii

Artistul în vârstă de 52 de ani s-a prăbușit pe scenă, după ce a dat semne de durere în zona pieptului.

Potrivit presei locale, prietenii lui Metin Arolat  au suspectat că artistul și-a pus sănătatea în pericol prin respectarea unui regim strict de slăbire.

În ciuda faptului că a suferit dureri și amorțeală în mână, Metin Arolat și-a continuat spectacolul, dar a suferit apoi un infarct chiar pe scenă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România- wowbiz.ro

O asistentă medicală care se afla în public i-a sărit în ajutor, iar spectatorii au sunat la numărul de urgență 911. În ciuda eforturilor medicilor, Arolat a murit în drum spre spital.

Cântăreața Demet Sagiroglu, un prieten apropiat al lui Arolat, a declarat că sănătatea lui ar fi putut fi afectată de regimul alimentar pe care îl urma.

„Era foarte aproape de mine, ca un frate. Era la dietă... Nu cred că inima lui putea suporta acest regim. A început să se simtă rău după ce a urcat pe scenă”, a spus ea.

Metin Arolat a câștigat popularitate în anii 1990 ca interpret și regizor de videoclipuri muzicale.

Pe lângă cariera sa de cântăreț, Arolat era cunoscut pentru regia videoclipurilor muzicale pe care le-a făcut pentru numeroși artiști turci.

Imagini dramatice de la catafalcul artistului au fost publicate pe rețelele sociale:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si