Gurile rele au dezvăluit faptul că Lele ar fi căsătorit și că are un copil, dar Andra a făcut lumină în acest caz.

Andra Volos a recunoscut că are o relație cu un celebru lăutar din România

Cei doi nu doresc să se afișeze împreună pentru a nu crea tensiuni în cuplu și preferă să păstreze discreția.

Citește și: Andra Volos și Natalia de la Casa Iubirii sunt prietene? Ce legătură există între cele două

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Vă iubiți? Țineți pentru voi. Sunteți fericiți? Țineți pentru voi.Sunteți realizați? Țineți pentru voi. Nu vă expuneți în totalitate relația voastră în fața lumii. Lumea nu va ști sau înțelege câte sacrificii ați făcut pentru a ajunge în punctul în care sunteți sî fiți fericiți, liniștiți și realizați. Lumea va considera că toate realizările voastre au fost datorită norocului. Așa este lumea. Are prostul obicei de a strica orice lucru bun. Ca atare, țineți pentru voi!”, a spus Andra Volos.

Andra Volos nu vrea să-și mai expună viața personală

„Sunt genul acela care nu îmi place să mă cert. Mai bine plec.(...) Am fost înșelată nu o dată, ci de zece ori și am iertat. Sfătuiesc femeile să nu ierte, că dacă înșeală o dată, înșeală și a zecea oară” mărturisea Andra Volos.

Citește și: Andra Volos, vestea cu care și-a întristat fanii: „Mă mut din România”

Deși s-a speculat că Lele ar fi căsătorit, surse din anturajul celor doi susțin că acesta ar fi separat de mama copilului de trei ani de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si