Militarul de 41 de ani s-ar fi spânzurat în propria locuință, nemaigăsind resurse să își rezolve problemele din viața personală.

Citește și: Când ar putea fi eliberat Cristian Cioacă? Avocata familiei Ghinescu a spus totul: „A fost prea mare gravitatea faptelor. Nu ar trebui să iasă din închisoare”

Părinții bărbatului s-ar fi stins din viață unul după altul în ultimii doi ani, iar cadrul militar a suportat cu greu pierderea lor.

Citește și: VIDEO- Descoperire macabră în Bacău. O tânără de 16 ani a fost găsită carbonizată

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Deși suferea de depresie, militarul a reușit să treacă toate testele psihologice de la unitatea sa.

Ce l-a făcut pe caporalul din Târgoviște să își pună capăt zilelor 

Caporalul era angajat într-o unitate militară din Târgoviște, transmite presa locală. Tragedia a avut loc în comuna în care bărbatul locuia, Dobra, în județul Dâmbovița.

Citește și: O adolescentă a încercat să-și pună capăt zilelor aruncându-se de pe mall-ul din Botoșani. Fata de 16 ani a fost salvată în ultimul moment

Potrivit surselor din dosarul anchetatorilor, inclusiv războiul din Ucraina i-ar fi agravat starea de depresie.

Pe deasupra, militarul avea și probleme cu banii, așa că a decis să își pună capăt zilelor. Alerta la 112 a fost dată de o tânără de 25 de ani. 

Citește și: Un băiat de 15 ani a vrut să se sinucidă cu mașina furată de la părinți

În momentul în care și-a pus capăt zilelor, caporalul se afla în afara programului de lucru când. În aceste ore, o comisie constituită la nivelul unității militare va încerca să soluționeze acest caz dramatic, în paralel cu anchetatorii de la poliție.

Stire în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si