Lisa Marie Presley avea doar 54 de ani și a fost fiica regretatului Elvis Presley și a Priscillei Presley.

Lisa Marie Presley s-a stins din viață la doar 54 de ani 

”Cu inima grea, trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. Era cea mai înfocată, puternică şi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus Priscilla Presley, într-o declaraţie transmisă de un reprezentant al său.

Citește și: Michael Jackson a fost castrat chimic de catre propriul lui tata. Declaratiile socante ale doctorului care a fost acuzat ca l-a omorat pe artist

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Facem apel pentru intimitate, în aceste momente în care încercăm să gestionăm această pierdere profundă. Vă mulţumim pentru dragoste şi rugăciuni. La acest moment nu vom face alte declaraţii”, a adăugat aceasta.

Apropiații sunt șocați de dispariția acesteia

”Ei sunt profund recunoscători tuturor pentru sprijin, dragoste şi rugăciuni şi solicită intimitate în acest moment foarte dificil”, scrie în declaraţie.

Citește și: S-a ales praful de averea lui Elvis Presley! Iata cati bani mai are Lisa Marie Presley, fiica artistului, din mostenirea de 100 de milioane de dolari!

Lisa Marie Presley a fost găsită în propria locuință în stop cardiac și a fost transportată de urgență la spital. Aceasta a fost menținută în viața cu ajutorul aparatelor, fiind în comă indusă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si