Roxana Andreea Duma, o tânără în vârstă de 26 de ani din comuna Românaşi, judeţul Sălaj, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pe data de 10 ianuarie 2023 pentru a efectua operația de cezariană.

Citește și: Mama Luizei Melencu, lacrimi de durere după dispariția fetiței sale. Femeia încă nu crede că a fost ucisă cu sânge rece de Gheorghe Dincă: „Fetele nu sunt ucise!”

Chiar dacă nimic nu părea să prevestească tragedia, totul a avut loc la doar câteva ore după ce Roxana a născut. Tânăra în vârstă de 26 de ani era extrem de entuziasmată şi radia de fericire, au dezvăluit apropiații și familia, pentru că urma să aducă pe lume un copil.

Inima Roxanei s-a oprit la doar câteva ore după ce a născut

Cu puțin timp înainte să intre în sala de operaţie, Roxanei i s-a efectuat un set de analize care nu ar fi arătat nimic în neregulă, motiv pentru care medicii au continuat procedura.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr născut în România, ajuns să locuiască în Texas, lansează un apel disperat: Tânăr născut în România, apel din Texas: „Vreau să o găsesc pe cea care mi-a dat viață“

La câteva ore după ce a făcut cunoștință cu copilul ei, inima tinerei mămici a încetat să mai bată, iar în ciuda tuturor eforturilor depuse de medci, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa Roxanei.

"Până când nu vor ieşi rezultatele finale de la autopsie, nu putem să oferim cauza exactă a decesului. În acest moment, nu avem un diagnostic clar. După finalizarea autopsiei, vom reveni cu detalii. Tânăra a venit la Spitalul Judeţean strict pentru naştere, nu a fost internată în prealabil", a declarat Alina Tarba, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, pentru jurnaliștii de la  sportulsalajean.ro.

Citește și: Nevasta lui Bebino a fost salvată de închisoare, după ce a fost prinsă conducând fără permis. Cum a reușit partenera interlopului să scape de închisoare?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si