Larisa este aspru criticată de concurenți, care susțin că a făcut doar ce a vrut Ionuț, iar acum acesta nu mai are nevoie de ea.

Emanuel o atacă dur pe Anca

Anca este cea care o susține pe Larisa și spune că o înțelege. Emanuel și Radu nu înțeleg de ce Anca îi apără pe Ionuț și Larisa.

Citește și: Andreea Mantea a anunțat numele celei de-a treia finaliste a emisiunii ”Casa Iubirii”: „Am avut emoții!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Concurenta este acuzată că vrea să se pună într-o lumină bună în fața susținătorilor. Emanuel este sătul de atitudinea Ancăi și aruncă bomba: ”Anca, Flavius s-a săturat de tine”.

Larisa a izbucnit în lacrimi

În ediția de ieri Larisa a fost atacată dur de Emanuel, care nu crede în relația pe care Larisa a avut-o cu Ionuț și este de părere că nu l-a plăcut niciodată.

Citește și: Radu s-a destăinuit în fața lui Emanuel. Ce spune concurentul despre copilăria sa

Larisa este acuzată de faptul că a fost marioneta lui Ionuț pentru că amândurora le-a convenit situația și susținerea de care au avut parte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si