Fane Vancică, pe numele său real Cami Niță, este interlopul care s-a filmat în timp ce lovea o femeie cu picioarele în cap. El va rămâne în spatele gratiilor și este executat silit.

Interlopul Fane Vancică a ajuns în spatele gratiilor după ce a postat pe un site de socializare un filmuleț în care este el, maltratându-și amanta. El i-a cărat picioare în cap femeii, iar mai apoi a susținut că a fost vorba despre un „incident minor” și că nu i se pare nimic ieșit din comun, bazat pe opiniile lui.

El este de părere că „toți bărbații își bat femeile”.

Citește și: Nevasta lui Bebino a fost salvată de închisoare, după ce a fost prinsă conducând fără permis. Cum a reușit partenera interlopului să scape de închisoare?

Autoritățile s-au autosesizat

Fane Vancică a fost prins de oamenii legii pe Aeroportul Otopeni. El ar fi încercat să fugă din România, după ce autoritățile s-au autosesizat, observând imaginile revoltătoare postate în spațiul online. 

Citește și: Cum ar fi reușit interlopul Nicos să ia steroizi în interiorul închisorii?! Explicații despre cine i-ar fi putut aduce substanța interzisă care i-a grăbit moartea| EXCLUSIV

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care un bărbat lovește o femeie, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Încă din cursul zilei de ieri, 29 august 2022, polițiștii Secției 16 s-au sesizat din oficiu și au demarat verificările în vederea depistării persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4", a precizat poliția, în urmă cu jumătate de an, potrivit spynews.ro

Citește și: Modul cumplit în care și-a găsit sfârșitul interlopul Nicos, în spatele gratiilor. Ce au aflat anchetatorii după ce i-au descoperit cadavrul?

Fane Vancică rămâne în spatele gratiilor

Deși interlopul a solicitat înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, Judecătoria Sectorului 1 a respins cererea.

„Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Niță Cami împotriva încheierii de şedinţă din 23.12.2022, pronunţată de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Obligă inculpatul la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă”.

Citește și: Un interlop celebru a fost găsit mort de supradoză în pușcărie

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Într-un alt dosar în care o companie de telefonie mobilă a cerut executarea silită a interlopului, magistrații au admis cererea.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu. Fără cale de atac”, a decis instanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si