Au apărut imagini terifiante pe rețelele de socializare cu ultimele momente ale pasagerilor din avionul care s-a prăbușit în Nepal.

Citește și: Avion cu 72 pasageri prăbușit

Imaginile de mai jos, distribuite pe Facebook Live, arată un bărbat și cei patru prieteni ai săi în timp ce glumesc și se pregătesc de aterizarea aeronavei.

Citește și: VIDEO- UPDATE: Tragedie aviatică în Nepal: un avion cu 72 de pasageri s-a prăbușit

Accidentul dramatic și inexplicabil a avut loc cu câteva minute înainte ca avionul să ajungă pe aeroport Pokhara, potrivit LBC News.

Ultimele imagini de la bordul avionului. Cea mai mare tragedie din ultimii 30 ani

După cum se vede în imaginile video, deodată ecranul devine portocaliu și se aude sunetul pasagerilor care intră în panică.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Zborul Yeti Airlines călătorea din capitala nepaleze Kathmandhu la Pokhara. În imaginile luate cu un telefon de la sol care arată că se rostogolește brusc în timp ce ajungea la aterizare. Avionul a lovit solul la mai puțin de doi kilometri de aeroport.

Tragedie aviatică lângă Everest

În avionul companiei Yeti Airlines prăbuşit duminică se aflau 68 de pasageri şi 4 membri ai echipajului.

Este cea mai mare tragedie aviatică din Nepal din ultimii 30 de ani.

Avionul efectua un zbor între Kathmandu şi oraşul Pokhara, aflat la circa 200 de kilometri nord-vest de capitala nepaleză.

Conform website-ului FlightRadar24, avionul era în funcţiune de 15 ani. Avionul ATR72 este un bimotor cu propulsie turbo, produs de un joint venture între Airbus şi compania italiană Leonardo.

Potrivit website-ului companiei Yeti Airlines, aceasta are o flotă de şase avioane ATR72-500.

Accidentele aeriene sunt relativ frecvente în Nepal, ţară unde se află opt dintre cele mai înalte 14 vârfuri muntoase din lume, inclusiv Everest, şi unde condiţiile meteorologice se pot schimba brusc.

accident avion nepal

Imagini terifiante din timpul prăbușirii avionului cu 72 de pasageri în Nepal (VIDEO)

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si