Lisa Marie Presley era datoare cu mai bine de 3 milioane de dolari creditorilor. Totul a fost făcut dezvăluit de site-ul RadarOnline, conform căruia unica fiică a lui Elvis a acumulat datorii importante inclusiv un milion de dolari din taxe pe care ar fi trebuit să le plătească. 

Citește și: VIDEO- Unica fiică a lui Elvis Presley a decedat. Lisa Marie Presley s-a stins din viață la doar 54 de ani

Jurnaliștii de investigație au obținut documentele depuse în instanță de Lisa Marie, la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, împreună cu fostul ei soț Michael Lockwood. Lisa Marie a divorțat în anul 2016 de fostul soț. Cuplul a avut împreună gemeni, care au rămas în custodia tatălui. Aceștia au încheiat recent o înțelegere prin care ea a fost de acord să-i plătească lui Lockwood 6.000 de dolari pe lună pentru cei doi copii, Harper și Finley.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Fiica lui Elvis s-a stins din viață după două atacuri de cord pe data de 12 ianuarie. 

Fiica lui Elvis avea datorii față de proprii copii 

Lisa Marie nu a plătit pensie alimentară pentru copii timp de ani de zile, pentru că finanțele ei erau în stare proastă, așa cum a susținut și în fața instanței. Lockwood însă s-a adresat instanței anul trecut, menționând că fosta lui soție era plină de bani: acesta susținea că Lisa Marie a primit un avans de un milion pentru o carte și că strângea banii.

Mai mult, artista a mai primit fonduri suplimentare în urma lansării filmului "Elvis".

Citește și: A murit actrița și cântăreața Shonka Dukureh, cunoscută pentru rolul din filmul "Elvis"

Totodată, fostul soț credea despre Lisa Marie că deține controlul unui trust înființat de Elvis în valoare de 60 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, s-a dovedit că în anul 2004, Lisa Marie și-a vândut pachetul de 85% din averea tatălui ei pentru aproximativ 100 de milioane de dolari. 

Citește și: Shakira, replică acidă la adresa lui Pique, în noua sa melodie: "Ai dat un Ferrari pe un Twingo"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si