Sebastian Ghiorghiu este un tânăr român care locuiește în Statele Unite. La vârsta de doar 24 de ani, el a reușit să devină milionar și celebru în mediul online pentru afirmațiile sale controversate legate de partea financiară.

În mediul online, el a primit mai multe critici, fiind acuzat inclusiv de faptul că nu ar fi muncit o zi în viața lui. Totuși, el le-a dat peste nas celor care nu îl plac și a dezvăluit că a început să muncească încă din liceu.

Citește și: Copilul unor miliardari a fost găsit mort într-un hotel de lux

Povestea românului care a devenit milionar la doar 24 de ani

Sebastian Ghiorghiu are părinți români, însă s-a născut și trăiește în SUA.

După ce a devenit milionar și a ajuns să colecționeze mașini de lux, el a transmis că orice tânăr ar trebui să aibă măcar un Lamborghini.

Citește și: VIDEO Preot filmat când sfinţeşte o mașină de lux şi dă cu mir pe motorul acesteia

„Dacă ești un tip de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți despre motivul pentru care nu ai un Lambo", a spus Sebastian Ghiorghiu într-un clip publicat pe rețelele de socializare.

Tânărul s-a născut în Detroit și a dezvăluit faptul că a câștigat 8 milioane de dolari deja, din activități precum crearea unei agenții de publicitate pentru Google și Youtube. Astfel, Ghiorghiu pare să-l depășească pe Sebastian Dobrincu, care are tot 24 de ani și a cărui avere era estimată la circa 2 milioane de euro în 2021.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Afacerea cu care o româncă a dat lovitura în Zanzibar. Corina face cozonaci și prăjituri după rețetele românești

Sebastian a afirmat că a avut nici mai mult, nici mai puțin de 9 mașini până la vârsta de 19 ani și, din punctul lui de vedere, oricine își permite exact aceleași capricii.

„Îmi dau seama acum că este incredibil de ușor și că există atât de mulți bani acolo.(...) 200.000 de dolari, în raport cu ceea ce există în circulație și cu ceea ce poți pune mâna, mai ales acum, cu instrumentele de inteligență artificială pe care le poți valorifica ca niciodată, sunt mărunțișuri. Oamenii care vor spune că nu sunt realist, să o s....”,  a transmis Ghiorghiu, care are peste 833.000 de abonați pe Youtube.

Citește și: Dani Mocanu, replici acide la adresa unui afacerist din România: "Băi, eu sunt șmecher calificat"

Sebastian Ghiorghiu, drumul către succes

Potrivit presei străine, părinții tânărului de 24 de ani s-au mutat în SUA în anii '80.

De-a lungul timpului, tânărul a avut mai multe joburi în liceu. A lucrat la Taco Bell, la o spălătorie auto și, un detaliu important ar fi faptul că părinții lui aveau mari probleme financiare când el era doar un copil.

Citește și: Multe modele electrice și hibride: Aceste mașini noi vor veni în 2023!

După ce a observat că familia lui se scălda în sărăcie, el s-a ambiționat să facă și mai mulți bani. Inițial, Sebastian Gheorghiu și-a dorit să devină neurochirurg, considerând că asfel va ajunge să câștige banii pe care și-i dorea. Totuși, în timp ce lucra la spălătoria auto, influencerul  a cumpărat un Infiniti G35 și apoi a avut ideea de a începe să facă afaceri cu mașini.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: El este Sebastian, tânărul care la doar 24 de ani a devenit milionar în SUA. Românul nu a avut deloc o viață ușoară: „Ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți”

Apoi, a urmat o perioadă în care a început să vândă proprietăți imobiliare. Astfel, el beneficia de un „venit pasiv” din vânzarea caselor și închirierea proprietăților.

„Am zis: Eu, vreau să fac asta! De fapt, nu vreau să muncesc. Vreau să am libertatea de a face ce vreau și să fiu bogat”, a mai spus Sebastian Ghiorghiu în podcast.

Citește și: Cât costă mașina cu care Selly a făcut accident! Trebuie să scoată din buzunar sume colosale pentru reparații| EXCLUSIV

În prezent, Sebastian ar câștiga între 25.000 și 100.000 de dolari într-o zi și între 300.000 și 400.000 de dolari profit într-o lună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si