O tânără din Italia a fost diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii. Boala teribilă i-a luat viața la doar 6 zile de la naștere.

Nunzia Giordano este o femeie în vârstă de 27 de ani, din Italia. Ea postase primele poze cu bebelușul său, chiar după naștere. Totuși, tânăra nu s-a putut bucura prea mult timp de primii ani de viață ai copilului său, deoarece o formă gravă de cancer i-a răpit acest privilegiu.

Citește și: Lista neagră de alimente care cresc riscul de cancer. Medicii au dezvăluit lista de la A la Z

În ultimele clipe de viață, Nunzia Giordano i-a avut alături pe părinții și soțul său, Antonio, dar și pe prietenii ei. Toți s-au rugat pentru sănătatea ei.

Cancerul a doborât-o

Diagnosticul de cancer a dat peste cap întreaga familie a tinerei. Nimeni nu se aștepta ca ea să plece atât de repede dintre cei vii și nimeni nu putea înțelege cum s-a ajuns în această situație. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și:  VIDEO- Tratamentul pacienților se face în continuare cu șpagă. Românii se tem că fără bani nu vor primi atenție de la medici

Până să își dea ultima suflare, medicii au încercat să facă tot ceea ce le-a stat în putință, să o salveze sau măcar să îi prelungească viața, însă, din păcate, fără succes. Boala a fost mult prea puternică, iar femeia s-a stins la 6 zile după ce a dat naștere copilului său, potrivit Corriere.

Cunoscuții Nunziei, avalanșă de mesaje emoționante pe rețelele sociale

Foarte mulți oameni care au cunoscut-o pe Nunzia au postat mesaje de condoleanță, unele mai emoționante decât celelalte, pe paginile de socializare.

Citește și: Cum arată viața de dincolo pentru Linda, care a fost timp de 15 minute în moarte clinică

„Încă nu-mi vine să cred... Inima mi-a înghețat azi dimineață. Acum au mai rămas doar amintirile, după-amiezele noastre petrecute împreună.  N u sunt cuvinte”, a transmis una dintre cunoștințele femeii.

Citește și: Decesul bunicii i-a marcat viața lui Sebastian Dobrincu: „A murit de cancer la Spitalul Fundeni, din lipsa resurselor medicale”. Promisiunea pe care tânărul i-a făcut-o femeii, pe patul de moarte

„Nu-mi vine să cred... Vorbisem cu ea pentru a o felicita pentru bebeluş, iar acum trebuie să-mi iau rămas bun. Te voi iubi mereu, vei rămâne mereu în inimile noastre și în gândul celor  care te-au cunoscut”,  a mai specificat, îndurerată, o persoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si