Cutremur ul a avut loc la scurt timp după cel de 5,5. Salvatorii caută în continuare supraviețuitori sub dărâmăturile provocate de cutremurul de luni.

Un nou cutremur a avut loc în Turcia în urmă cu puțin timp

„În ziua de 08 Februarie 2023, la ora 13:24:07 (ora locală a României), s-a produs în centrul Turciei un cutremur mediu cu magnitudine a ml 4.6,

la adâncimea de 10km.

Citește și: VIDEO- Cutremurul din Turcia a fost prevestit cu câteva minute înainte ca iadul să se dezlănțuie! „Este atât de înfricoșător”

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 58km N de Kahramanmaras, 105km V de Adiyaman, 106km V de Malatya, 115km N de Gaziantep, 137km NE de Osmaniye, 161km SE de Kayseri, 177km NV de Sanliurfa, 184km S de Sivas, 193km V de Elazig, 194km V de Siverek”, transmite Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Bilanțul victimelor a ajuns la peste 11.200 de morți și 35.000 de răniți

Un cutremur cu magnitudinea de 7,8 a zguduit partea central-sudică a Turciei și a afectat și nord-vestul Siriei. O altă replică aproape la fel de mare, de 7,5, a avut loc tot în cursul zilei de luni, iar numărul morților și răniților crește de la o oră la alta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Iohannis a semnat în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Turciei

Un incendiu uriaș care s-a extins la zeci de containere continuă să ardă în portul Iskenderun din sudul Turciei, în apropiere de granița cu Siria, izbucnit în urma cutremurului de luni.

Franța va trimite un spital de campanie și 83 de salvatori suplimentari în Turcia, iar salvatorii aflați deja la locul tragediei lucrează fără întrerupere. Bilanțul morților a ajuns la peste 11.200  de morți și peste 35.000 de răniți, dar bilanțul ar putea fi unul și mai tragic, conform spuselor autorităților.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si