Un avocat din Sao Paolo a murit într-un mod tragic după ce arma lui s-a descărcat singură în apropierea aparatului RMN, informează presa braziliană.

Citește și: "A dispărut fără urmă". O creatoare de modă a fost răpită din propria casă și e de negăsit

Tragedia a avut loc într-un spital din orașul sud-american, iar pistolul s-a descărcat din cauza câmpului magnetic, potrivit NY Post.

Cum s-a produs accidentul tragic

Accidentul ciudat a avut loc pe data de 16 ianuarie, în timp ce avocatul pasionat de arme, pe nume Leandro Mathias de Novaes, își ducea mama să fie scanată la Laboratorio Cura din São Paulo.

Fără să anunțe personalul spitalului, avocatul de 40 de ani avea în posesia sa o armă de foc înregistrată, dar total interzisă în camera cu rezonanță magnetică.

Citește și: VIDEO viral. Un avion care stă nemișcat pe cer i-a șocat pe privitori. "E o eroare în Matrix"

Se pare că personalul medical le-a cerut celor doi să îndepărteze toate obiectele metalice înainte de a intra în camera RMN, așa cum este protocolul din spitale din cauza câmpului magnetic puternic al dispozitivului.

Totuși, avocatul a decis să intre fără să anunțe cadrele medicale de arma sa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dezastrul a avut loc după ce aparatul i-a smuls arma din brâu, făcând-o să se descarce și să-l rănească pe avocat în stomac.

Leandro Mathias de Novaes

Leandro Mathias de Novaes avea propriul cabinet de avocatura

[Sursa foto: Facebook]

Chinul prin care a trecut avocatul după greșeala fatală

Ulterior, Leandro Mathias de Novaes a fost transportat de urgență la Spitalul São Luiz Morumbi, unde a fost ținut timp de săptămâni, înainte de a ceda în cele din urmă rănilor sale pe 6 februarie.

Citește și: Zelenski, dezvăluire explozivă: "Am interceptat un plan al Rusiei de a distruge Republica Moldova"

În urma accidentului, un purtător de cuvânt al Laboratorio Cura a dat o declarație presei în care susținea că medicii au respectat toate „protocoalele de prevenire a accidentelor”, așa cum este cerut în toate unitățile RMN.

„Atât pacientul, cât și însoțitorul său au fost instruiți în mod corespunzător cu privire la procedurile de acces în camera de examinare și au fost atenționați cu privire la îndepărtarea tuturor obiectelor metalice”, au declarat oficialii instituției medicale.

Avocatul era un pasionat al armelor de foc

Potrivit sursei citate, atât Novaes, cât și mama lui au semnat un formular privind protocoalele, dar avocatul nu a menționat arma sa și a intrat în unitate cu ea „prin propria sa decizie”.

O anchetă a poliției a confirmat că arma era înregistrată și că avocatul avea o licență valabilă pentru posesia ei.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Avocatul Leandro Mathias de Novaes  era și colecționar de arme, având o pasiune veche pentru diferite modele de pistoale și puști.

Pe lângă activitatea în avocatură, Leandro era un adevărat influencer pe Instagram și TikTok unde le vorbea urmăritorilor săi despre importanța armelor în auto-apărare.

Leandro Mathias de Novaes

Avocatul Leandro Mathias de Novaes era pasionat de armele de foc

[Sursa foto: Facebook]

@leandromathias_adv #direito #advocaciacriminal #cac #proarmas #legitimadefesa #direitoavida #eureajo #estudantedireito #portedearma #portedetransito #direitoavida #direitaconservadora #direita #patria #familia #deus #estatutododesarmamento ♬ som original- Leandro Mathias

Videoclipul de mai sus este ultimul postat pe contul său de TikTok, iar mesajul anexat clipului este de-a dreptul șocant:

"Care este cel mai bun pistol de dus la RMN? Am o procedura programata pentru saptamana viitoare si as dori sa stiu" ... Deznodământul a fost unul tragic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si