Un cadavru a fost găsit duminică în râul Wyre, lângă locul unde a dispărut în data de 27 ianuarie mămica Nicola Bulley, a confirmat poliția britanică, potrivit BBC News.

Femeia în vârstă de 45 de ani dispăruse fără urmă în timp ce își plimba câinele, după ce și-a lăsat la școală cele două fiice, în vârstă de șase și nouă ani.

Citește și: Adevărul despre Nicola Bulley, mămica dispărută când își plimba câinele, dezvăluit de poliție. "A fost umilită"

În cursul zilei de duminică, un purtător de cuvânt al poliției din Lancashire a declarat că ofițerii au recuperat un cadavru în râu, la mai puțin de o milă de locul unde a fost văzută ultima dată Nicola Bulley.

Poliția a descoperit un cadavru în râul unde era căutată Nicola Bulley

Poliția a descoperit un cadavru în râul unde era căutată Nicola Bulley

[Sursa foto: Facebook]

Cadavrul nu a fost încă identificat

Descoperirea macabră, care dă fiori și presimțiri sumbre familiei Nicolei, a avut loc în jurul orei 11.35, conform sursei citate.

Citește și: Nicola avea cheile de la Mercedes în buzunar când a dispărut fără urmă. Detaliul care ar putea rezolva "dispariția secolului"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Autoritățile nu au identificat cadavrul până acum, dar poliția a informat familia Nicolei Bulley despre evoluția evenimentelor.

Descoperirea are loc la 23 de zile după dispariția mamei a doi copii, care ce a dus la o investigație masivă centrată pe râul Wyre.

Momente dificile pentru familia Nicolei Bulley

O declarație a poliției britanice de duminică a informat presa că identificarea oficială nu a fost încă efectuată „deci nu putem spune dacă este sau nu doamna Bulley”.

Moartea persoanei găsite a fost tratată în prezent ca „inexplicabilă”, a adăugat ofițerul de poliție.

"Familia Nicolei a fost informată despre ultimele evoluții și gândurile noastre sunt cu ei în aceste momente cele mai dificile. Cerem ca intimitatea lor să fie respectată", a spus Poliția din Lancashire.

Momente dificile pentru familia Nicolei Bulley

Secretarul de interne britanic Suella Braverman a descris informațiile venite de la poliție ca fiind „sfâșietoare și triste”. Ea a postat pe Twitter: „Gândurile mele sunt cu familia Nicolei în acest moment extrem de dificil”.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Momente dificile pentru familia Nicolei Bulley

În urmă cu trei săptămâni, Nicola Bulley a dispărut fără urmă după ce și-a lăsat cele două fiice la școală. Câinele ei a fost găsit la scurt timp, împreună cu telefonul ei- încă conectat la o conferință telefonică de serviciu- pe o bancă de lângă malul abrupt al râului.

Poliția a declarat anterior că principala ipoteză este că femeia de 45 de ani a căzut în râu și că dispariția ei nu este suspectă.

 

Prima reacție a familiei Nicolei Bulley

Familia Nicolei Bulley a declarat că este „incredibil de zdrobită” după ce poliția a găsit un cadavru în râul unde a dispărut mama celor două fetițe.

Corespondentul Sky News a spus: „Am fost în contact cu [familia lui Nicolae prin mesaje text și mi-au scris că au inima frântă de această veste importantă venită din partea poliției din Lancashire”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si