Informații șocante îl aduc în prim-plan pe un bărbat de 51 de ani dintr-o localitate din Buzău, care a violat o fetiță. Acesta nu este la prima abatere de acest fel, fiind acuzat că ar fi agresat mai multe minore, în decurs de un an jumătate, toate cu vârstele cuprinse între 7 și 14 ani.

Bărbat de 51 de ani, arestat de polițiștii din Buzău după ce a violat o fetiță

Polițiștii au fost sesizați de o femeie la data de 27 februarie cu privire la faptul că un bărbat de 51 de ani, dintr-o localitate din Buzău ar fi violat o copilă și ar fi abuzat alte cinci minore în decurs de un an jumătate. Femeia a afirmat că fiica sa minoră a fost agresată sexual de bărbat în perioada iunie 2021-decembrie 2022.

În urma anchetei, fapta s-a confirmat, iar polițiștii au început să adune probe împotriva agresorului, vecin cu familia uneia dintre victime.

Citește și: Gheorghe Dincă scapă de acuzații. Ce au decis procurorii

Citește și: Discipolul lui Bivolaru, acuzat de viol

După cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că agresorul este bănuit de mai multe fapte similare, implicând victime minore. Vecinii și oamenii din zonă sunt stupefiați și susțin că bărbatul era un om gospodar și nu l-ar fi crezut în stare de așa ceva.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe data de 28 februarie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost arestat. Alți vecini ai agresorului afirmă că bărbatul și-ar fi recunoscut faptele de care este acuzat.

Citește și: Un polițist din Argeș a fost reținut pentru proxenetism

Un membru MISA din București a fost arestat sub acuzația că ar fi violat o fată de 11 ani

Un bărbat din București, cunoscut drept membru al Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a violat o fată de 11 ani, în repetate rânduri.

Un membru MISA a fost arestat sub acuzația că ar fi violat în repetate rânduri o fată de 11 ani. Acesta ar fi fost prins după ce a contactat copila și i-a cerut să meargă acasă la el, în Capitală. Faptele au avut loc la finalul anului trecut.

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că inculpatul, membru în Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), în perioada noiembrie- decembrie 2022, în două seri consecutive, în timp ce persoana vătămată în vârstă de 11 ani se afla la locuinţa acestuia, profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima în mod liber şi conştient voinţa, datorită vârstei fragede, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale.

Citește și:  Un adolescent de 17 ani a fost arestat preventiv după ce ar fi violat un tânăr de 20 de ani

Citeste si:  Un nou cutremur în România, joi. Ce magnitudine a avut seismul- kanald.ro

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si:  Luiza Palanciuc, reacție dură după scandalul de la înmormântarea lui Mihai Șora: ”Vă descalifică uman”- wowbiz.ro

Totodată, în sarcina inculpatului se reţine faptul că în perioada 23-24 februarie 2023 a contactat-o telefonic pe persoana vătămată pentru ca aceasta să se deplaseze în Bucureşti, la locuinţa acestuia, în scopul întreţinerii, din nou, de raporturi sexuale, culminând cu determinarea minorei să se deplaseze singură cu mijloace de transport până în Bucureşti, unde a fost aşteptată de inculpat, însă oprit de intervenţia organelor de poliţie”,  transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Acesta a fost reținut preventiv 30 de zile, fiind cercetat pentru trei fapte de viol.

Citește și:  Torturat la ordinul fostei sale soții. Un traficant de droguri a fost ucis cu sânge rece din gelozie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si