Un pasager al unui avion United Airlines a încercat să înjunghie un însoțitor de bord în gât și să deschidă o ieșire de urgență în timpul zborului, potrivit The Sun.

Citește și: FOTO- ”Seiful Apocalipsei” și-a deschis ușile pentru un tur virtual. /Specialist: ”Este unul dintre cele mai importante bunuri publice globale pe care le avem pe Pământ”

Imagini șocante par să-l înfățișeze pe Francisco Severo Torres, în vârstă de 33 de ani, lansându-se în atacuri verbale, amenințări și chiar atacuri fizice la adresa echipajului de zbor.

momentul socant avion

Francisco Severo Torres, în vârstă de 33 de ani

[Sursa foto: The Sun]

Bărbatul amenință o stewardesă cu o armă improvizată- mânerul unei linguri rupte în două- și spune că va deschide ieșirea de urgență.

Incidentul șocant a avut loc duminică, într-un zbor de la Los Angeles către Boston.

Imagini terifiante în avion

Videoclipul pare să-l arate pe Torres amenințănd pasagerii cu arma improvizată, înainte de a alerga spre un însoțitor de bord și a încerca să-l înjunghie în gât cu obiectul ascuțit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Descoperire șocantă în Mexic. Peste 340 de migranţi au fost găsiţi în remorca unui camion

Pasagerii din avion s-au grăbit să-l imobilizeze pe Torres și să-l țină la pământ.

Pasagerul imobilizat de ceilalți călători

Pilotul avionului a transmis prin radio controlorilor de trafic aerian că Torres a fost reținut de șase pasageri – dar „lucrurile nu se desfășoară în liniște”.

Pasagerul a fost arestat pe aeroportul din Boston, după ce avionul a aterizat.

Motivul șocant pentru care pasagerul a devenit violent

Pasagerii au spus ulterior poliției că, chiar înainte de a decola zborul din Los Angeles, Torres a întrebat un alt călător unde se află mânerul ușii ieșirii de urgență.

Într-un interviu cu poliția, Torres ar fi spus că el credea că însoțitorul de bord îl va ucide, așa că a încercat să o omoare mai întâi pe stewardesă. El a spus că a rupt în toaletă lingura pe jumătate pentru a face o armă, potrivit procurorilor.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: VIDEO. A mers în "vacanța de vis" în Mexic, la împlinirea vârstei de 24 de ani, dar a fost ultimul ei drum. Kiara, ucisă în bătaie de iubit

Compania United Airlines a declarat că lui Torres i se va interzice să zboare cu linia aeriană, în așteptarea unei anchete a poliției.

„Datorită acțiunii rapide a echipajului și a clienților noștri, un pasager a fost reținut după ce a devenit o problemă de securitate pe zborul United 2609 de la Los Angeles la Boston”, a spus compania aeriană într-un comunicat.

„Avem toleranță zero pentru orice tip de violență în zborurile noastre”, au mai spus oficialii companiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si