Vladimir Putin nu a uitat de femei de 8 martie. Acesta se pare că a sărbătorit „Ziua Internațională a Femeii” și are și un mesaj special pentru doamne și domnișoare.

El susține că respectă femeile.

Citește și: Ziua Internațională a Femeii 2023- 8 Martie. Cum este sărbătorită în alte țări

Vladimir Putin, mesaj special pentru femei de 8 martie

Șeful statului rus a felicitat femeile ruse cu ocazia „Zilei Internaționale a Femeii”. Acesta a subliniat că Rusia își respectă la un cu totul alt nivel femeile din țară.

„O atitudine umilă, respectuoasă față de femeie, față de maternitate este o valoare absolută pentru noi, transmisă din generație în generație”, a spus Vladimir Putin, în urmă cu puțin timp, într-un video înregistrat.

Citește și: Editie specială “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în această seară, de 8 martie

Anunțul președintelui rus, la un an de la războiul din Ucraina

În același anunț înregistrat, liderul rus a evidențiat că, în Rusia, „Ziua Internațională a Femeii” este sărbătorită cu o mare atenție de către toți bărbații din țară.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

El a mai menționat că în această zi oamenii din toată țara vorbesc despre dragostea pentru femeile ce fac parte din viețile lor, despre mame, bunici, surori, soții, fiice și prietene.

Citește și: Mucenici muntenești. Rețeta tradițională a bunicii. Ce le dă aroma specială?

Soldat ucrainean, executat de ruși. „Slavă Ucrainei” au fost ultimele lui cuvinte înainte de a fi ucis

Imagini revoltătoare au apărut pe internet, după ce rușii au ucis prin împușcare un soldat ucrainean.

În videoclip se vede un militar neînarmat, îmbrăcat în ținută de luptă ucraineană, care fumează o țigară în apropierea a ceea ce pare a fi o poziție de luptă. Imediat după ce bărbatul a rostit  „Slavă Ucrainei”  a fost asaltat de focurile de armă ale rușilor și ucis pe loc.

Citește și: EXCLUSIV: Buchetele din ciocolată și florile criogenate, tendințele lunii martie/ ”Buchetele comestibile sunt frumoase, haioase și speciale”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski  s-a arătat mâhnit și revoltat de gesturile rușilor. El a transmis mai multe informații cu privire la situație:    „Astăzi, a fost publicat un videoclip care arată cum ocupanții au ucis cu brutalitate un luptător care le-a spus cu curaj în față: „Glorie Ucrainei!”, a declarat Zelenski.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV: Care sunt semnificațiile zilei de 8 martie?/Etnolog: ”În tradiția populară românească această zi este închinată frumuseții, grației și bineînțeles hărnicii femeii”

„Vreau să răspundem cu toții la cuvintele sale în unitate: „Glorie eroului! Glorie eroilor! Glorie Ucrainei! Îi vom găsi pe criminali”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si