O adevărată ploaie de rachete s-a abătut asupra Ucrainei. Din Odesa, în sud, până în Harkov, în nord, și din Lvov, aflat în vestul țării, până în Kiev. Soldații ruși au aruncat, în total, 81 de rachete. Doar 34 dintre ele au fost doborâte de apărarea ucraineană. În premieră, Moscova a folosit și rachete hipersonice Kinjial. 6 astfel de dispoztive au adus moartea și pagube semnificative în Ucraina, care nu are tehnologia necesară pentru a intercepta dispozitivele.

Citește și: LIVE UPDATE Ziua 380 de război. Volodimir Zelenski, despre atacurille cu rachete și drone din Ucraina: "Nu există altă opțiune decât să câștigi"

15 rachete au lovit puternic orașul Harkov

În Lvov, cinci persoane au murit, după ce clădiri rezidențiale au fost distruse. Victime au fost și în Herson. Trei oameni, care se aflau într-o stație de autobuz, și-au pierdut viața. Și Harkovul a fost una dintre ținte. 15 rachete au lovit puternic orașul, care a rămas fără apă și căldură. 

Bombardamentele au lovit din nou centrala Zaporojie

Bombardamentele au decuplat din nou centrala Zaporojie de la alimentarea cu energie electrică. Nu este prima dată când centrala a fost atacată de ruși.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În continuare, autoritățile din Transnistria acuză Ucraina de o tentativă de asasinat asupra liderului regiunii autoproclamate. Kievul neagă vehement, iar Chișinăul verifică aceste acuzații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si