Pentru Tania Budi, timpul pare că a stat în loc. La 55 de ani, fostul model arată aproape mai bine decât arăta la 30. Secretul pare să stea într-o combinație complexă de sport, alimente și gândire pozitivă. 

Citește și: Alimente bogate în vitamina D. Nu trebuie să lipsească din dieta ta

”Toată lumea care știe să discearnă din online, din cărți, știe ce e mai bine pentru organism, pentru mentalitate, că până la urmă totul pleacă de la creier.”

, spune Tania Budi.

Tania Budi, reguli pentru o viață sănătoasă

Fostul model are câteva reguli de viață pe care nu le încalcă niciodată. Spre exemplu: mâncarea, din care a exclus total grăsimile și carbohidrații. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Nu mai mănânc carne, decât pește, foarte rar, îmi învăț și cățelul să nu mai mănânce carne.”, a continuat fostul model.

Vedeta, care deține mai multe restaurante și cafenele în Constanța și București, alături de frateie ei, este mereu pe drumuri și crede că și asta o ajută să se mențină în formă.

Fosta prezentatoare de televiziune este activă și în mediul online, acolo unde postează frecvent și îi ține la curent pe fanii ei cu activitățile pe care le face.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si