Deși a avut o relație de 12 ani cu Shakira, relație din care au rezultat și doi copii, Gerard nu a cerut-o pe aceasta în căsătorie.

Gerard Pique și Clara Chia au planuri de nuntă

O nouă lovitură grea pentru Shakira după ce în Spania bat clopote de nuntă. Presa spaniolă susține că fostul fotbalist și iubita sa au deja planuri de nuntă.

Citește și: Shakira spune că muzica i-a fost terapie

Cei doi ar fi stabilit toate detaliile în timpul unei cine romantice, iar Clara și-ar dori ca evenimentul să fie unul restrâns, doar cu membrii familiei.

Shakira, primul interviu după despărțirea de Gerard Pique

În prima parte a interviului realizat de jurnalistul mexican Enrique Acevedo, Shakira a vorbit despre importanța faptului că femeile sunt capabile să-și spună poveștile și să se susțină reciproc.

Citește și: VIDEO- Shakira, primul interviu după despărțirea de Gerard Pique. Ce a declarat

"În melodiile mele, mereu am simțit că am datoria să-mi folosesc vocea și să le-o împrumut celor care nu pot vorbi. Am realizat că femeile sunt într-un moment-cheie pentru societate, într-un punct în care sprijinul pe care îl obținem una de la cealaltă este foarte relevant.

Așa cum spunea Madeleine Albright, 'există un loc în Iad pentru toate femeile care nu se sprijină între ele'.", a spus Shakira. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cântăreața a explicat cum a afectat-o despărțirea de Gerard Pique. 

"Mereu am fost dependentă emoțional de bărbați, trebuie să recunosc. Am fost îndrăgostită de dragoste și cred că acum am reușit să înțeleg povestea dintr-o altă perspectivă. Azi, mă simt împlinită și singură și cred că atunci când o femeie înfruntă greutățile vieții, devine mai puternică. Iese mai puternică, pentru că își cunoaște slăbiciunile, își acceptă vulnerabilitățile, spune ceea ce simte, durerea, pentru că se spune că opusul depresiei este exprimarea. Am ajuns să mă simt împlinită și singură, ceea ce nu credeam vreodată că se va întâmpla.

Citește și: Shakira se razbuna

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Simt că trebuie să fiu mai mai puternică decât o leoaică, dar puterea trebuie să fie rezultatul unei suferințe, al acceptării ei, al tolerării frustrării, al acceptării că există lucruri pe care celălalt nu și le mai dorește. Că există visuri care se rup, ca trebuie să iei bucățile de puzzle de pe jos și să te reconstruiești."

Cântăreața vrea să fie puternică pentru cei doi copii pe care îi are

Cântăreața a mărturisit că a vrut să lupte pentru cei doi băieți ai săi, care au rămas în grija ei după despărțirea de Gerard Pique. Ea a precizat că se simte foarte bine singură și a reușit să treacă peste toate greutățile.  

Citește și: Shakira, mesaj uluitor de „Valentine_s Day”

În urmă cu o lună, Shakira a lansat prima melodie în versurile căreia vorbește despre Gerard Pique și Clara Chia Marti. Cântecul a strâns 369 de milioane de vizualizări pe Youtube. Relația celor doi a durat 12 ani ;i s-a încheiat cu scandal, în urma infidelității fotbalistului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si