Tensiunile din ” Casa Iubirii ” au continuat și-n ediția de ieri, iar Bianca cu Robert și-au aruncat replici acide.

Bianca și Robert au ajuns la cuțite în ”Casa Iubirii”

Robert a fost acuzat de faptul că nu se afla în emisiune pentru un cuplu și nu dorește să se apropie de vreo fată, iar acesta i-a dat replica.

Citește și: Kanal D, lider de piață pe Comercial si Național, cu reality-ul “Casa iubirii”

„Îmi doresc cuplu din tot sufletul dar vreau un cuplu adevărat, nu fake (n.r.: fals) ca și al tău, doar de dragul emisiunii. Vreau să fac eu, să simt cu sufletul meu, nu să fac bine să dau la public”, a spus Robert, către Bianca, potrivit Kanald.ro.

Citește și: Cristina și Radu au dat cărțile pe față! De ce s-au distanțat cei doi după date-ul petrecut împreună? „Sunt supărat! Suntem îngrijorați”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Cum să-mi spui tu că cuplul meu e fake în condiția în care tu ai fost fake de la începutul emisiunii?! Tu ești un prefăcut de la începutul emisiunii,  de la început tu singur ai recunoscut că nu ai fost tu, că în acest context nu te-ai deschis în modul în care îți dorești, după aia, totuși, te-ai contrazis pe tine, ai zis că vai, că ești real, și nici măcar nu îți place România! Eu iubesc România, cum cresc florile în Spania nu cresc în România, așa-i, Robert?”, a

spus Bianca.

Băieții au părăsit emisiunea din cauza lui Robert

Bianca l-a acuzat de faptul că nu a venit în emisiune pentru a-și căuta iubirea, el declarând în repetate rânduri că nu-i place România.

Citește și: Cristina și Radu sunt la un pas să ia o decizie radicală. Ce se va întâmpla cu cei doi

Robert susține că Bianca este doar pe interes și că a venit pentru a se afirma, altfel și-ar fi găsit iubirea și în Italia.

Citește și: Băieții au părăsit emisiunea din cauza lui Robert. Ce s-a întâmplat în ediția de azi

Sătul de situație, Ionuț le-a spus concurenților să plece din cadru și să-l lase singur pe Robert pe canapea.

Spre surprinderea lui Robert și Mihaela este acum împotriva lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si