Vulpița știe să se bucure de viață oricând. Acum, după ce s-a despărțit oficial de Viorel Stegaru, tânăra este mai fericită decât oricând, iar urmăritorii ei suspectează noutăți în viața ei.

Primul care a pus stop relației și care a și făcut anunțul a fost chiar fostul ei soț, Viorel Stegaru, alături de care a devenit cunoscută la televizor. Cei doi soți i-au încântat pe telespectatorii televiziunii unde apăreau foarte mult timp.

Citește și: Ce vor vedea telespectatorii la Kanal D2, începând din 2 aprilie, ziua lansarii noii staţii TV!

Acum, după ce amândoi au ieșit din lumina reflectoarelor și s-au întors la Blăgești, dar de data aceasta separați definitiv, Vulpița pare că nu regretă nimic!

Ipostaza incredibilă în care a fost surprinsă Vulpița de la Blăgești

@roxysara22

vulpita noastră 👉❤️👈

♬ sunet original- JOHNNY MUSIC

De curând, Viorel Stegaru a public un mesaj pe contull său de Instagram. Ceea ce a anunțat i-a șocat pe urmăritorii lui!

„Nu mai sunt cu Veronica.  Eu sunt cu copiii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt”, a fost mesajul pe care bărbatul l-a transmis, pe pagina personală de Instagram.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Ruby, strălucire de vedetă

Oamenii au început să se gândească cum va suporta Vulpița despărțirea de soțul ei, care este și tatăl copiilor ei. Se pare că Vulpița nu se stresează cu astfel de vești. Ea a apărut în mediul online alături de două prietene, într-un scurt videoclip în care avea un zâmbet larg pe față. 

Putem spune, deci, că Vulpița trăiește o viață fericită, mai ales după ce soțul ei a pus punct relației în mod public, pe Instagram.

Citește și: VIDEO- Selena Gomez, cea mai urmărită femeie din lume. Kylie Jenner a fost detronată de pe Instagram

Vulpița, însărcinată din nou?

După imaginile care au apărut în mediul online, internauții au fost curioși să afle dacă nu cumva Vulpița va mai avea un copilaș. Se pare că au apărut mai multe speculații pe internet, potrivit cărora tânăra ar avea deja o altă relație, cu un bărbat din Blăgești.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Viorel s-ar fi sfătuit cu un avocat pentru a face demersurile în cazul divorțului. Până la soluționarea lucrurilor, cei doi copii ai cuplului locuiesc alături de Viorel, care îi îngrijește împreună cu soacra sa.

Citește și: Irinel Columbeanu trece prin momente cumplite, după ce a fost abandonat de cei dragi: „Nici ea nu-mi mai răspunde la mesaje”

Mai mult decât atât, Vulpița s-ar fi reîntors în casa părintească, după ce Viorel ar fi gonit-o din locuința în care stăteau amândoi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si