Un polițist aflat în timpul liber, care a salvat de la înec un băiețel, a fost răsplătit cu rânduri de mulțumiri și felicitări de către colegii lui, dar și de către oamenii prezenți la fața locului.

Totul s-a întâmplat pe lacul de acumulare din Dumbrăvița. Bărbatul a observat că un copilaș de 4 ani a căzut în apă și are nevoie de ajutor. Agentul nu a mai stat pe gânduri și a reacționat imediat, intrând în apă după micuț. 

Citește și: Atentat sinucigaș la Kabul. Mai multe persoane și-au pierdut viața

Polițistul a reușit să îl scoată pe micuț la mal cu ajutorul unui alt bărbat aflat și el în zonă. La momentul la care a sărit să-l salveze pe băiețel, polițistul se afla la plimbare cu fiica lui.

Mesaje de apreciere pentru polițistul cu inimă mare

„Ieri, 26 martie 2023, un polițist din județul Timiș, în timp ce se plimba cu fiica sa în apropierea Lacului din Dumbrăvița, a observat cum un băiețel în vârstă de 4 ani a alunecat pe baraj și a căzut în lac.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Sute de ciori au acaparat drumul de la intrare în Baia Mare! Oamenii au cerut ajutorul Ministerului Mediului

Fără să se gândească prea mult, polițistul a sărit de îndată în ajutorul copilului, acesta fiind adus la mal conștient și fără vătămări, cu ajutorul unui alt cetățean.

Ne onorează gestul colegului nostru și spiritul civic de care a dat dovadă!”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Citește și: VIDEO- Noul sezon ”Bravo, ai stil!” va avea premiera duminică, 2 aprilie

„Aș vrea să vă mulțumesc celor doi bărbați care au salvat băiețelul de la înec la lacul din Dumbrăvița. Sunteți doi eroi! Și băiețelul și familia lui vă mulțumesc!”, a scris o femeie pe un grup de Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si