7 sfaturi pentru a da o petrecere perfectă în propria curte!

1. Planificați din timp

Începeți prin a face o listă cu toate lucrurile de care veți avea nevoie, cum ar fi mâncarea, băuturile, decorațiunile și activitățile distractive. Asigurați-vă că vă acordați suficient timp pentru a vă pregăti, astfel încât să nu vă grăbiți în ultimul moment. Dacă depuneți efortul de a planifica, atunci petrecerea nu are cum să nu fie una extrem de reușită.

2. Pregătiți locul

Decorați-vă curtea din spate cu lumini, felinare și fețe de masă colorate pentru a crea o atmosferă festivă. Asigurați-vă că oferiți o mulțime de locuri pentru invitații dvs. și pregătiți o masă pentru mâncare și băuturi. Trebuie să existe destul spațiu atât pentru a sta jos, cât și în picioare, pentru toți oamenii care au fost invitați.

Citește și: VIDEO| Au început petrecerile pe litoral

3. Pregătiți mâncarea

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Păstrați lucrurile simple, oferind variante ușor de mâncat cu mâinile, cum ar fi chipsuri, platouri de legume și kebapuri la grătar. Dacă nu dețineți deja, găsiți variante de grătar pe gaz la hornbach.ro, în jurul căruia să vă adunați cu oamenii dragi și să savurați mâncarea gătită. Asigurați-vă că oferiți opțiuni vegetariene și fără gluten pentru oaspeții cu restricții alimentare.

4. Serviți băuturi

Oferiți o varietate de băuturi, atât alcoolice, cât și non-alcoolice. Nu trebuie să lipsească sucul, apa, vinul și berea. Dacă vă simțiți creativi, puteți chiar să vă pregătiți propriul cocktail pentru această ocazie. O astfel de băutură poate fi un factor surprinzător pentru invitați, deci nu ezitați să îndrăzniți.

5. Oferiți divertisment

Pregătiți jocuri care să creeze o atmosferă distractivă. De asemenea, puteți crea un playlist cu melodii potrivite pentru această ocazie și îi puteți face pe toți să danseze. Dacă aveți o curte spațioasă, este păcat să nu o folosiți pe post de ring de dans.

6. Țineți insectele la distanță

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Asigurați-vă că aveți la îndemână spray împotriva insectelor și lumânări de citronella pentru a ține la distanță insectele enervante. De asemenea, puteți instala un ventilator pentru a menține aerul în mișcare și a descuraja țânțarii.

7. Curățați

Odată ce petrecerea s-a terminat, asigurați-vă că ați curățat orice mizerie și că ați aruncat gunoiul în mod corespunzător. Dacă aveți un coș de compost, puteți chiar să compostați orice resturi alimentare.

Petrecerile ținute acasă pot fi un prilej pentru a crea amintiri prețioase cu oamenii dragi. Dacă urmați pașii enumerați mai sus, atunci veți avea parte, în mod garantat, de o petrecere reușită. Nu mai rămâne decât să vă distrați!

Citește și: Chef de party? Ce nu trebuie să lipsească de la o petrecere în grădină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si