Marian era tatăl a doi copii mici, un băiețel de 5 ani și o fetiță de 3 ani, notează jurnaliștii de la  7est.ro. Românul a plecat în Germania din dorința de a oferi familiei lui o viață decentă. Acesta a plecat la muncă, miercuri, 22 martie 2023, seara.

Citește și: Atac armat la o școală primară din SUA. Cel puțin trei copii împușcați mortal de o femeie de 28 de ani, fostă elevă a școlii

A ajuns acolo dimineața la ora 4, în orașul Erfurt. După un drum lung, fiind foarte obosit, Marian s-a pus să doarmă, dar în jurul orei 10 a fost găsit fără viață.

Doi copii mici își plâng acum tatăl

Familia nu are bani, iar pentru ca Marian să poată pleca la muncă, aceștia și-au făcut datorii. Situația lor financiară este una modestă, cu toate că sunt oameni muncitori, iar pentru a putea aduce trupul neînsuflețit acasă, drumul din Germania în România îi costă 1850 euro, mult peste veniturile lor.

Citește și: VIDEO- Israelul e în continuare asaltat de proteste. Se cere grevă națională, iar aeroportul și principalele porturi au fost blocate

Așadar, înainte de sărbătorile Pascale, Ana, soția românului de 42 de ani, face un apel ca să-și mai vadă odată soțul și să-i ofere șansa de a-și duce copii la locul lui de veci. Românca este angajata a Liceului Teoretic „Miron Costin” din Pașcani.

Copil român, umilt de o profesoară în Germania, la o lecție despre furt

Caz revoltător în Germania. Un cuplu de români, care locuiesc într-un oraș aflat în apropiere de Stuttgart și sunt părinții unui băiețel, au postat pe Facebook lecția pe care a primit-o copilul lor de 12 ani la ora de etică.

Un copil român în vârstă de 12 ani a fost umilit la o școală din Germania după ce profesoara de etică l-a nominalizat ca fiind principalul suspect la o lecție despre furt.

Potrivit părinților, profesoara i-ar fi spus băiatului că este cel mai îndreptățit să vorbească despre acest subiect, deoarece românii sunt cunoscuți pentru furt. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Incidentul a fost făcut public de mama copilului pe o rețea de socializare.

"Acum va întreb eu dacă este normal ca în clasa 5 la Realschulle Kleinglatbach, elevii sa aibă o asa lecție în clasa? Una peste alta pe al meu tot asa îl cheamă", se arată în dreptul postării.

Citește și: Bărbat din Constanța, cercetat după ce i-a amenințat cu moartea pe doi polițiști într-o benzinărie

Femeia a povestit cum la școală, profesoara de etică a realizat un scenariu de furt și l-a numit ca fiind principal suspect pe elevul român de 12 ani, pe motiv că românii sunt cunoscuți că fură. După ore, copilul a fost expus glumelor răutăcioase ale colegilor.  

"Această era lecția pe ziua de azi la Etică….În clasa copilului meu sunt 2 români. Al meu și încă unul….

de ce a ales știind că are 2 români această lecție… de ce nu a evitat să vorbească în față atâtor elevi despre români așa??? Țin să menționez că nu s-a mai întâmplat așa ceva, și că sunt mulțumită de Rectorul școlii și de restul profesorilor cu care învață. Trasă la răspundere trebuie să fie doamna care preda Etică, și care după părerea mea ar trebui să muncească în agricultură de azi începând! Gândiți-vă ca părinți cum m-am simțit când am văzut o așa splendoare de lecție!”, a scris mama băiatului în postarea în comentarii.

Ajuns acasă, copilul ar fi întrebat de cel puțin 10 ori:  „Mama, de ce numele meu?? De ce vârsta mea? Și de ce țara mea? Are ceva cu mine doamna??”, a povestit mama copilului, conform Gândul.

Citește și: ONU face acuzații grave! Ucraina este acuzată de „execuția sumară” a 25 de prizonieri ruși de război, iar Rusia de 15 prizonieri ucraineni

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În urma orei la care a fost umilit, băiatul a ajuns în ipostaza în care nu își mai dorește să se reîntoarcă la școală. 

După publicarea poveștii pe rețelele de socializate, comunitatea de români din Germania s-a arătat extrem de revoltată, părinții copilului au fost sfătuiți să facă o plângere la superiorii profesorilor.

Românca a precizat că formulează o plângere către Inspectoratul școlar în acest sens.

Citește și: Un bărbat a intrat cu mașina în mai multe persoane pe un aeroport din Germania


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si