Cutremurul a înregistrat 3,8 grade pe scara Richter și s-a produs miercuri, la ora locală 19:09, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, a transmis Institutului Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul s-a înregistrat la o adâncime de 140 kilometri (km), în apropierea oraşelor: 53 km sud-est de Sfântu-Gheorghe, 60 km est de Braşov, 62 km vest de Focşani, 64 km nord-vest de Buzău şi 81 km nord de Ploieşti.

Citește și: Mesajul de adio al tatălui ucigaș din Alba. "Doreau să se răzbune pe mine"

Cel mai mare cutremur din acest an, din România, a înregistrat magnitudinea 5,7 pe scara Richter și a avut loc în data de 14 februarie, în judeţul Gorj, la o adâncime de 6,3 kilometri. 

Două cutremure au avut loc în Vrancea noaptea trecută, cel mai puternic de 3,9 grade. L-ai simțit?

Două cutremure au avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona seismică Vrancea. Seismologii spun că cel mai mare dintre ele a fost resimțit în localitățile din apropierea epicentrului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Două cutremure cu magnitudinea de 3,9, respectiv 3,1, s-au produs în noaptea de sâmbătă spre duminică,  în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Citește și: O mamă și-a ucis cu sânge rece ambii băieți, iar apoi s-a sinucis. Apropiații familiei nu înțeleg de ce a recurs femeia la un astfel de gest oribil: „Păreau complet normali, o familie fericită”

În ultimele 24 de ore, s-au produs și două cutremure în Oltenia, cel mai recent duminică dimineața, la ora 4,18- la o adâncime de 14 km și magnitudine 2,1 grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si