Andreea Mantea a venit cu noi surprize către concurenții din „ Casa Iubirii ”! Bianca și Alex au primit un date de o noapte, lucru care i-a bucurat până peste cap!

Cu toate acestea, și cuplul format din Emma și Laurențiu au avut parte de o propunere.

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, sunt surprinși în fiecare ediție de noi provocări de pomină, momente de senzație, însă și de răsturnări uluitoare de situație și chiar tensiuni aprige iscate din gelozii sau orgolii puternice.

Citește și: Motivul pentru care Laurențiu din Casa Iubirii a respins-o pe Emma. Concurentul va da cărțile pe față

Andreea Mantea i-a surprins pe concurenții din „Casa Iubirii”

Andreea Mantea a făcut un anunț important și mult așteptat pentru cuplul format din Bianca și Alex. Ei vor avea parte de un date de noapte excepțional, în timpul căruia își vor putea împărtăși iubirea și cele mai adânci gânduri. Bianca își dorea de foarte mult timp această întâlnire și iată că momentul a sosit! Alex era nerăbdător.

Citește și: Mihaela și Robert, aliați împotriva lui Marinel! „Marinel e cățelușul lui Radu”

Emma și Laurențiu au încercat să se reapropie, dar pare că nimic nu îi ajută. Nici măcar eforturile lui Radu, care a încercat să facă pe Cupidon, nu au dat roade.

Atunci când au fost întrebați dacă s-au împăcat, cei doi concurenți au dat răspunsuri diferite. Emma a răspuns că s-au împăcat, iar Laurențiu a răspuns fix opusul și părea hotătât să pună punct relației lor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Andreea Mantea, anunț surpriză pentru cuplul format din Bianca și Alex! Ce propunere au primit Emma și Laurențiu: „Nu cred că este momentul!”

Emma și Laurențiu, tensiuni în relație

[Sursa foto: Captură YouTube]

Andreea Mantea a încercat să îi ajute pe cei doi concurenți și le-a propus un date de zi pentru a se cunoaște mai bine și pentru a-și rezolva neînțelegerile. Răspusul lui Laurențiu a fost unul neașteptat!

Citește și: VIDEO- Andreea de la „Casa Iubirii”, viitoare mămică? Emanuel s-a dat de gol: „Andreea are cea mai tare surpriză în câteva săptămâni”

Andreea Mantea: Eu vreau să va ajut! Să reglați toată această situație! Cine știe, poate o pupi mâine!

Laurențiu: Nu-mi doresc un date încă!

Andreea Mantea: Mă gândeam să va oferim posibilitatea de a merge împreună la un date!

Laurențiu: Nu cred că e momentul potrivit! În clipă de față nu mi-l doresc! Dacă se întâmpla alaltăieri îl primeam cu cel mai mare drag!

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: VIDEO. "Ne-ai tocat ca pe jumări". Radu iese la atac după ce a scăpat de eliminarea din "Casa Iubirii"

Andreea Mantea: Nu că e un date de zi! E o activitate!

Laurențiu: Nu contează!

Patrick și Nona nu au scăpat de micile tensiuni. Andreea Mantea i-a ținut și pe ei pe jar. Aceștia au așteptat nerăbdători să afle dacă vor mai primi și ei un date de noapte. Lor li s-a propus o ieșire la karting, pe care au acceptat-o.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si