O cunoștință de-ale Anei Morodan a făcut lumină în cazul conducerii pe străzile bucureștene sub influența drogurilor și a alcoolului. Bărbatul spune că a rămas șocat de ceea ce a făcut contesa digitală, dar și mai șocant i s-au părut reacțiile internauților.

Apropiatul Anei Morodan a scris totul într-o postare pe Instagram.

Citește și: Sociolog, despre Ana Morodan: „O femeie cu sufletul praștie care poza în divă”

Ana Morodan, beată și drogată în trafic

Ana Morodan  este o influenceriță de succes din România, urmărită de mulți tineri pe rețelele sociale pentru extravaganța și umorul său. Vedeta a șocat toată România zilele trecute, atunci când s-a ales cu 3 dosare penale într-o singură zi.

Influencerița a fost oprită de polițiștii de la Rutieră care au descoperit că Ana Morodan ar fi consumat alcool și droguri. Ea a fost acuzată de conducere cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise, dar și refuzul recoltării de probe biologice.

Citește și: VIDEO- Reacția Anei Morodan în scandalul drogurilor/ ”Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită”

Contesa digitală a fost reținută pentru 24 de ore.

Starea Anei Morodan s-a deteriorat în ultimii ani

Se pare că starea psihică a contesei digitale s-a deteriorat în ultimii ani. Maurice Munteanu, juratul emisiunii de la Kanal D, „Bravo, ai stil!” a vorbit despre toată situația din ultimele zile.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

El mărturisește că problemele Anei Morodan sunt ceva mai vechi.

Citește și: În această țară influencerii de pe Instagram trebuie să anunțe dacă își pun filtre pe poze: „Va fi interzis”

„Nu aș fi scris despre Ana Morodan. Nu așa, nu acum, nu aici. Aș fi preferat să îi spun în față că are nevoie de ajutor, ar fi trebuit să fac asta încă de acum 2 ani, când am regăsit-o complet dărâmată emoțional la Iași. M-a întristat foarte tare și atunci, m-a întristat foarte tare și deunăzi, când am primit o înregistrare cu ea, greu de privit, via TikTok.

Citește și: Accident mortal în Mureș! 3 tineri beți au condus spre drumul morții

Dar nu despre mine e vorba, nici despre faptul că Ana Morodan nu mai face parte din cercul meu social. E vorba despre mulți dintre oamenii care susțineau că îi sunt prieteni, care vedeau cum se descompune, care vedeau cum se compromite și alegeau să tacă. Sau, și mai grav, să o desființeze cu o plăcere sadică pe la colțuri”, a menționat pe contul său de Instagram, Maurice Munteanu.

„Reacția cetățenilor m-a scârbit”

Maurice Munteanu consideră că Ana Morodan trebuie, cu siguranță, să plătească pentru ceea ce a făcut, dar nu poate trece peste reacțiile internauților.

Citește și: Ana Morodan, reținută de Poliție

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

De asemenea, din ceea ce a scris Maurice pe contul său de Instagram, influencerița s-ar confrunta și cu o dependență de alcool

„Nu îi iau apărarea Anei – cel mai bun prieten al meu este imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui accident rutier. Același accident rutier m-a aruncat pe mine într-o depresie cruntă, depresie care m-a făcut să lupt cu abuzul de alcool 10 ani. Din fericire, eu nu mai am această problemă. Din fericire, prietenii m-au ajutat să trec peste asta. Din fericire, sunt un om puternic și m-am ales pe mine, am știut că asta e singura mea șansă în fața oricărei forme de dependență.

Citește și: VIDEO- Ana Morodan, celebra „contesă digitală”, a fost reținută după ce a fost prinsă băută și drogată în trafic

Sigur, Ana Morodan trebuie să răspundă în fața legii pentru inconștiența de care a dat dovadă. Sigur, Ana Morodan va trebui să descopere, acum, că orgoliile & vanitatea te pot îngropa. Dar reacțiile cetățenilor m-au scârbit. Plăcerea cu care o sfâșie m-a scârbit. Multe dintre comentariile pe care le-am citit acum, ajuns acasă, legate de această femeie, de aspectul ei fizic și de ce ar trebui să pățească, m-au scârbit. Sper din tot sufletul să conștientizeze că are nevoie de ajutor, sper să îl accepte și să iasă învingătoare din lupta cu dependența de alcool. Până nu va distruge o viață nevinovată”, a scris Maurice Munteanu pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si