Jurații „Bravo, ai stil!” au vorbit pentru prima data despre concurentele celui mai nou sezon, sezonul 8, care a început pe 2 aprilie, la Kanal D2!

Cei trei membri ai juriului au vorbit despre noile concurente de la „Bravo, ai stil!”, dar și despre trăirile lor într-un nou platou, într-un nou sezon, la Kanal D2!

Citește și: “Bravo, ai stil!”- Generația 2023; A început cea mai elegantă competiție!

Din ceea ce au dezvăluit jurații „ Bravo, ai stil! ”, se pare că fetele sunt mai pregătite decât oricând să strălucească în lumina reflectoarelor. Jurații chiar au pus ochii pe câteva concurente care, spun ei, au caractere puternice, stil, precum și cuvintele la ele. Moderatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, a vorbit și ea despre magia pe care sezonul 8 o aduce atât în casele oamenilor, cât și în inimile lor, dar și ale concurentelor.

Jurații „Bravo, ai stil!”, primele impresii despre concurentele din sezonul 8

Raluca Bădulescu a spart gheața și și-a spus primele impresii despre concurente. 

VIDEO - Ce părere au jurații „Bravo, ai stil!” despre noile concurente? Au spus totul, fără perdea: „Am identificat câteva personalități extrem de puternice”

Raluca Bădulescu

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Motivul pentru care Andreea Mantea nu mai vrea un Iubit! Prezentatoarea „Casa Iubirii” a dezvăluit totul

„Foarte multe dintre concurentele din sezonul actual fac parte din generația celor care acum câțiva ani de zile se uitau la „Bravo, ai stil!” și visau să participe la emisiune, însă nu aveau vârsta necesară (18 ani) pentru a intra în

competiție. Adică, practic, multe dintre concurentele din acest sezon sunt concurente care au crescut uitându-se la „Bravo, ai stil!”. Sunt foarte pregătite, știu aproape tot ceea ce se întâmplă... Știu importanța „Bravo, ai stil!” în viața lor.

Citește și: Kanal D2, direct pe locul 5 în topul televiziunilor, înca de la prima emisie

Sunt sigură că vor face tot posibilul ca să se prezinte în fața publicului în așa fel încât să-și clădească o carieră de aici, de la Kanal D2.

Sunt superbe concurentele. Sunt autentice, lucru care îmi place la nebunie. Sunt foarte interesată în a le cunoaște, în a le vedea pe ele așa cum sunt cu adevărat în spatele hainelor sau a imaginii sau a personajului pe care încearcă să-l construiască. Sunt informate, sunt bine îmbrăcate, sunt stilate, sunt cu vorbele la ele”, a spus Raluca Bădulescu

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Aseară, marea lansare Kanal D2

Maurice Munteanu are în vizor, deja, câteva concurente. Acesta a menționat că are emoții pentru fetele care pășesc pe drumul celebrității, chiar la „Bravo, ai stil!”.

VIDEO - Ce părere au jurații „Bravo, ai stil!” despre noile concurente? Au spus totul, fără perdea: „Am identificat câteva personalități extrem de puternice”

Maurice Munteanu

[Sursa foto: Captură YouTube]

„Regăsesc atmosfera incendiară, deși există probabil emoții, foarte multe emoții, cum este și normal. Fetele sunt la prima lor experiență de genul acesta, este din nou un sezon cu non-celebrități și sunt foarte happy pentru că atât noi, cât și telespectatorii vor avea ocazia să vadă cum se formează, cum se modelează niște tinere viitoare speranțe. Îmi place la nebunie cum arată platoul.

Și eu am emoții pentru ele și alături de ele și deja am identificat câteva personalități extrem de puternice, chiar de la prima ediție!”, a declarat Maurice Munteanu.

Citește și: Imagini exclusive! O nouă televiziune, Kanal D2, va intra în viața milioanelor de români, începând din această seară, de la 19:00!

Alexandru Abagiu, cel mai nou membru al juriului „Bravo, ai stil!”. El a menționat că noul platou al emisiunii este impresionant și chiar intimidant, motiv pentru care empatizează cu concurentele.

VIDEO - Ce părere au jurații „Bravo, ai stil!” despre noile concurente? Au spus totul, fără perdea: „Am identificat câteva personalități extrem de puternice”

Alexandru Abagiu

[Sursa foto: Captură YouTube]

„Wow! Platoul „Bravo, ai stil!” este un platou impresionant și intimidant în același timp, deci nu pot să nu le înțeleg cumva pe concurente. Sunt super fericit că fac parte dintr-un sezon în care revenim la formatul inițial, formatul în care niște concurente necunoscute participă pentru titlul de „Cea mai stilată femeie”. Mi se pare interesant pentru că e mult mai ofertant decât cu persoane care au deja un stil conturat”, a mărturisit Alexandru Abagiu.

Citește și: Ce secrete are prezentatoarea de la „Casa Iubirii”? Andreea Mantea a spus tot fără perdea! „Mi-am pus poza Ilincăi Vandici pe frigider”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nu se putea să lipsească din cadru prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”, Ilinca Vandici. Vedeta și-a exprimat emoțiile cu privire la cel de-al 8-lea sezon al acestei emisiuni care a schimbat destine și care le-a oferit concurentelor, de-a lungul timpului, nenumărate șanse de a reuși! Moderatoarea emisiunii a povestit cu multă bucurie și admirație cât de bine pregătite sunt concurentele pentru un nou sezon incendiar.

VIDEO - Ce părere au jurații „Bravo, ai stil!” despre noile concurente? Au spus totul, fără perdea: „Am identificat câteva personalități extrem de puternice”

Ilinca Vandici

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Kanal D2 s-a lansat! Cum poți găsi noul canal în grila ta de programe

„E magie tot ce se întâmplă aici. În seara asta avem o dublă bucurie pentru că suntem onorați să fim noi cei care oficializează lansarea pe piața media din România a celui mai nou post de televiziune, Kanal D2, și cu atât mai mult cu cât noi suntem primii oameni pe care telespectatorii îi văd pe Kanal D2, cu noul sezon „Bravo, ai stil!”, sezonul 8 care s-a reîntors la rădăcini și care arată absolut spectaculos.

Citește și: VIDEO- ”NEWSTIME”, din 2 aprilie, de la 21:00, pe Kanal D2

Concurentele sunt... Doamne! Nu pot să vă zic! Sunt superbe concurentele... Superbe... Nu există să nu aibă vreun răspuns sau să trebuiască să le întreb eu sau să încerc să scot vreun răspuns de la ele. Sunt deja pregătite. Au personalități puternice, caractere superbe. Ele sunt minunate... Știu exact care e scopul, știu exact de ce au venit aici”, a mărturisit Ilinca Vandici.

Citește și: “Instinct de mamă” PREMIERA astăzi, la ora 18:00, la Kanal D2

Cel mai nou sezon „Bravo, ai stil!” poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 19:00, numai la Kanal D2!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si