Aflându-se în cursa electorală cu Alan Johnson, fostul primar al orașului St. Pete Beach, Adrian Petrilă a câștigat alegerile locale 55% din voturi.

„A fost o onoare și un privilegiu să fiu primarul vostru în ultimii șase ani. Mă uit înapoi la ceea ce am făcut și sunt impresionat. Am făcut o mulțime de lucrări la infrastructură”, a declarat fostul primar Johnson.

Citește și: Ioana a dispărut după ce a plecat la muncă în Germania. Familia cere cu disperare ajutor pentru a o găsi

Fostul edil al orășelului american a acceptat premiul de mulțumire care i s-a acordat în urma alegerilor și a trecut în revistă realizările sale: proiectele rutiere și de canalizare, drenajul, mutarea liniilor electrice subterane, reconstrucția bibliotecii, digitalizarea și oferirea de locuri de parcare gratuite pentru serviciul de micro-tranzit și alte proiecte realizate sub supravegherea lui.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Am realizat toate acestea și nu numai că ne-am dublat rezervele pentru zile negre, dar am păstrat taxele la fel, astfel încât cota de impozitare să nu crească, ceea ce cred că este remarcabil”,  a mai declarat fostul edil.

Adrian Petrilă lucrează în domeniul imobiliar de mai bine de 20 de ani

Românul în vârstă de 44 de ani le-a mulțumit locuitorilor și alegătorilor.

Totodată, i-a mulțumit soției sale  pentru că a suportat trei luni dintr-un sezon electoral foarte greu”

„Cred că St. Pete Beach este unul dintre cele mai bune locuri de locuit din lume și împreună nu putem decât să facem orașul mai bun”, a adăugat noul primar Adrian Petrilă.

Citește și: Scene terifiante în SUA. O mamă și-a ucis fiicele de 5 și 15 ani după o discuție aprinsă cu fostul soț. Criminala și-a împușcat fiicele în timp ce dormeau

Adrian Petrilă s-a născut în urmă cu 44 de ani în România. În urmă cu 32 de ani, în anul 1991, familia românului în Florida, iar în anul 1995 a început să urmeze cursurile Universității din Florida de Sud. Petrilă a absolvit cu o diplomă în psihologie. În timp ce locuia în Tampa acum 10 ani, și-a cunoscut soția, Irina, la o întâlnire a Camerei de Comerț.

„A fost cel mai bun lucru la acea întâlnire”, a declarat românul. Irina și Adrian s-au căsătorit și s-au mutat la St. Pete Beach în anul 2018. Noul edil al orașului american în domeniul imobiliar de 21 de ani.

Citește și: Un elev de 15 ani a fost înjunghiat la o școală din Londra, iar un al doilea băiat de 15 ani a fost arestat ca suspect de agresiune


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si