Alina a vorbit despre despărțirea dintre Radu și Cristina, după cearta dintre Bianca și Nona, dar și despre conflictul cu Sorin. 

Fosta concurentă „ Casa Iubirii ” sezonul 2 a mărturisit la „Culisele Iubirii” de ce Mihaela este împreună cu Robert, dar și motivul pentru care tânărul a spus că și-ar dori în camera roșie cu Patricia.

Citește și: Spiritele se încing în Casa Iubirii. Patrick și Ionuț își aruncă vorbe grele

Alina, despre cuplul Robert-Mihaela

În ultima vreme, Robert și Mihaela au devenit tot mai apropiați. Alina și-a spus părerea cu privire la cuplul pe care cei doi îl formează. Se pare că ea nu le dă șanse celor doi de a fi fericiți împreună.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu cred că Mihaela și Robert vor forma un cuplu. De când eram eu în casă, ea într-adevăr a încercat să se apropie de el. Nu știu dacă chiar îi place de el, dar ambii ascultă de ce le spun fanii, sunt influențabili.

Din câte am văzut, Mihaela nu vrea să plece din care și cred că încearcă să facă chestii să nu iasă din casă încă.

Citește și: VIDEO- Larisa din „Casa Iubirii” încă se mai gândește la fostul ei iubit: „Aștept să văd dacă-mi scrie”

Nu pot să spun mai mult de atât, dar dacă o să ajungă la o relație și o să fie bine, eu mă bucur pentru ei.

Se complac în această legătură", a declarat Alina.

Alina a provocat-o pe Kinga în RXF

Alina a vrbit inclusiv despre provocarea pe care a lansat-o în RXF pentru Kinga. Se pare că blondina a refuzat-o.

Citește și: FOTO/VIDEO- Ce părere au jurații „Bravo, ai stil!” despre noile concurente? Au spus totul, fără perdea: „Am identificat câteva personalități extrem de puternice”

„Am făcut o provocare online, am provocat-o pe Kinga, doar că nu a fost suficient de puternică să accepte. Nici măcar un refuz clar nu a dat.

Citește și: Ce secrete are prezentatoarea de la „Casa Iubirii”? Andreea Mantea a spus tot fără perdea! „Mi-am pus poza Ilincăi Vandici pe frigider”

Ea nu mă consideră o adversară pe măsura ei, o persoană la fel de importantă ca ea. Eu mi-aș fi dorit să mă lupt în gala mare cu ea. Eu m-am cunoscut cu ea, când ea a luat contact cu lumea sportului. I-am arătat multe chestii, am făcut un antrenament cu ea. Asta s-a întâmplat în urmă cu un an", a mărturisit Alina, la „Culisele Iubirii”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si