Yeliz turbează de furie atunci când aude că Hicran, împreună cu Melek au ales ca <refugiu> pentru somn camera lui Emre. Yeliz este conștientă că iubirea adevarată pe care Hicran o simte pentru Melek îl va cuceri, în cele din urmă, pe logodnicul ei, Emre. În plus, Yeliz, care nu este capabilă să se poarte frumos cu un copil, iși simte <statutul> amenințat de fiecare dată când Melek îi spune tatălui său cât de mult o îndrăgește pe Hicran.

Citește și: În Duminica Floriilor, Părintele Francisc Doboș vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Aliye o sfatuieste pe Yeliz sa renunte la atitudinea <agresiva> manifestata fata de Hicran, in fata logodnicului Emre, daca isi doreste sa razbata in demersurile sale. In plus, Aliye, ori de cate ori le vede pe Hicran si Melek impreuna, traieste cu teama ca adevarul se va afla, motiv pentru care decide sa o alunge pe tanara bona din conac.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: "Gomora", un serial eveniment, bazat pe fapte reale, are premiera astăzi, de la ora 22:00, la Kanal D2

Pentru a-si duce visul la indeplinire, acela de a deveni sotia lui Emre, Yeliz va aborda o strategie neasteptata, menita sa starneasca furia logodnicului ei impotriva lui Hicran. Yeliz stie ca slabiciunea lui Emre este Melek, si atunci o implica, indirect, si pe micuta in planul sau diabolic.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 18:00, un episod captivant din serialul “Instinct de mama”, numai la Kanal D2


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si