Povestea cerșetoarei este extrem de tristă. Ea are 32 de ani și este din Hîncești (R.Moldova), arată b1tv.ro. Femeia a explicat cum de a ajuns să cerșească și să stea pe străzi. A declarat că este nevoită să cerșească pentru a aduna bani pentru chirie, pentru că n-are unde să locuiască.

Cerșește pentru a-și hrăni cei trei copii

Tânăra a povestit că ea cerșește de când avea 12-13 ani. Atunci mama ei a murit, iar tatăl său a înnebunit. În prezent are și ea trei copii, dintre care cel mai mic, în vârstă de patru ani, îl ia cu ea la cerșit, deoarece nu are cu cine să-l lase.

Citește și: Tinerii săraci la bătrânețe

Tânăra mamă spune că nu are de niciunele. Nu are casă, nu are masă și plătește 100 de lei pe noapte pentru a dormi la niște oameni. Afirmă că ea câștigă în jur de 100-150 de lei pe zi și îi adună pentru a-și putea permite o chirie.

„Nu beau, nu mă tăvălesc pe drumuri. Să am unde trăi, nu mi-ar mai trebui nimic”, spune femeia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nu o ajută absolut nimeni, nu comunică cu rudele, iar familia a dat-o la o parte după ce a fost violată la 12 ani. Cerșetoarea nu are loc de muncă și nu îi place să ceară mila oamenilor, însă se simte nevoită să facă acest lucru pentru a-și putea crește copiii.

„Tare mi-i rușine, îmi stă în gât să cerșesc. Eu am lucrat cândva în Chișinău, dar încă nu aveam copilul mai mic, a apărut el și nu mai pot lucra. Să îl dau la casa de copii nu pot.

I-am dat pe ceilalți doi și nu vroiau să mi-i dea, au vrut să mă dezică de drepturi, dar Dumnezeu e mare și cum am putut i-am scos”, spune femeia.

Citește și: Ți se rupe sufletul! O bătrână de 78 de ani, grav bolnavă, se zbate să trăiască de pe o zi pe alta! „O să aștept să treacă zilele și să mor”

Tânăra a mărturisit că tatăl unuia dintre copiii săi este în pușcărie, iar celălalt tată este dispărut. Ea spune că nu poate să-și trimită copiii la casa de copii și că a dat deja doi dintre copiii ei acolo, dar i-a recuperat.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Citește și: VIDEO. O păpușă bântuită a stârnit panică într-un studio TV

Tot ce i-a rămas de făcut este să trăiască de pe o zi pe alta alături de cei trei copii ai săi.

Citește și: Duminica, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, “Siguranța si încrederea”, la mila hoților


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si