Un bărbat din India a fost arestat pentru asasinarea mirelui, la o nuntă care a avut loc în weekendul trecut.

Citește și: O mireasă a aflat după nuntă că mai are câteva zile de trăit

El ar fi oferit în dar mirilor un sistem muzical echipat cu explozibili care l-a ucis pe mire, potrivit Fox News.

Cadoul de la nuntă a explodat a doua zi

Sâmbătă, la o zi după nuntă, mirele, identificat drept Hemendra Merawi, în vârstă de 25 de ani, și fratele său, Rajkumar, în vârstă de 30 de ani, se aflau într-o casă, desfăcând pachetul primit.

Când l-au instalat și l-au pornit, dispozitivul a explodat. Alți cinci membri ai familiei au fost răniți.

Ambii frați au fost uciși, a relatat publicația The Express.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tragedia care i-a lovit pe cei doi proaspăt căsătoriți și familia lor a avut loc în statul Chhattisgarh, India.

Explozia a fost atât de puternică, încât a deteriorat trei pereți ai casei și a distrus acoperișul unei case din apropiere.

Suspectul o vroia pe mireasă ca a doua soție

Suspectul, Sarju Markam, în vârstă de 33 de ani, a fost arestat la locul de muncă, un service auto unde lucrează ca mecanic.

Markam, care este căsătorit și are copii, a fost supărat după ce mireasa i-a respins dorința de a o avea ca a doua soție, a spus poliția.

La un moment dat, suspectul a sunat la viitorul mire și l-a amenințat cu moartea, a spus poliția. "Suspectul și logodnicul au avut o altercație înainte de nuntă", a declarat comisarul de poliție Lal Umed Singh.

Autoritățile bănuiesc că Markam ar fi folosit nitrat de amoniu pe care l-a furat de la o slujbă anterioară în 2015 pentru a fabrica dispozitivul artizanal.

De asemenea, ar fi folosit benzină și alte câteva materiale pentru a crea bomba distructivă. Se presupune că ar fi rugat un prieten să plaseze cadoul la locul nunții, sub mai multe cadouri.

Markam riscă acum închisoarea pe viață. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si