Avocatul lui Dan Diaconescu a vorbit despre cazul clientului său. Alexandru Murărescu, avocatul controversatului om de televiziune a dezvăluit că fostul patron OTV ar fi aflat că fetele erau minore atunci când a fost șantajat. Jurnalistul se află în prezent în arest la domiciliu pentru 30 de zile și este cercetat pentru act sexual cu un minor şi folosirea prostituției infantile.

Citește și: Se cere arestarea lui Dan Diaconescu

La finalul săptămânii trecute, mascații au descins în cele două locuințe deținute de Dan Diaconescu în București și Mamaia. După ore întregi de audieri, magistrații au luat decizia de a-l reține pentru 24 de ore, iar ulterior l-au plasat în arest la domiciliu. Fostul patron OTV ar fi întreținut relații sexuale cu minore gemene și este cercetat pentru act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile.

Cine îl șantajează pe Dan Diaconescu

După ce Diaconescu a ajuns în arest la domiciliu, avocatul acestuia face noi afirmații. Conform spuselor lui Alexandru Murărescu, fostul patron OTV ar fi aflat că fetele erau minore atunci când a fost șantajat.

Citește și: VIDEO- Un patron de mobilă a fugit după ședința de judecată! Acesta ar fi țepuit mai multe persoane

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu o să spun ce este pe acel film pentru că sunt minori în dosar. Este un element îngrozitor de șantaj. Dan Diaconescu era conștient de existența filmului cu care era șantajat. Era șantajat de doi ani fără să facă o plângere, dar nu ca să ascundă săvârșirea vreunei infracțiuni, ci pentru a evita o poziție compromițătoare.

Dan Diaconescu a aflat că aceste fete erau minore după ce nicio faptă de a sa nu se mai încadra în tiparul de normă de incriminare. Adică după momentul șantajului", a declarat avocatul potrivit antena3.ro.

Diaconescu este cercetat pentru act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile și în momentul de față a fost plasat de magistrați în arest la domiciliu.

Citește și: VIDEO- UPDATE- Dan Diaconescu va fi cercetat în arest la domiciliu

După decizia magistraților, omul de televiziune a făcut câteva declarații. Fostul patron OTV susținea că tot ceea ce i se întâmplă ar fi, de fapt, o înscenare juridică.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Vă mulțumesc pentru sprijin tuturor!(...) A fost masacru! Un masacru, un linșaj, dar să sperăm că ușor, ușor se va dovedi că totul a fost o înscenare juridică”, a spus Dan Diaconescu în exclusivitate pentru aceeași sursă menționată anterior.

Citește și: Cine este iubita lui Dan Diaconescu și cum a ajuns în centrul atenției în urmă cu trei ani? Sunt împreună de 35 de ani și au o fată de 18 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si