Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a făcut furori pe internet încă din prima clipă în care a fost văzut „la cratiță”. Acesta și-a lansat un vlog culinar, numit „Bucătăria de acasă”.

Filmulețele încărcate de Liviu Dragnea pe internet au stârnit mii de comentarii, precum și un milion de vizualizări. Până în prezent, noul proiect al politicianului are deja 5 episoade.

Citește și: VIDEO |Liviu Dragnea s-a reprofilat. A devenit bucătar pe Youtube: „Vă prezentăm o rețetă delicioasă de teci, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire.”

De ce s-a apucat Liviu Dragnea de gătit pe internet?

La doar o săptămână de la lansarea primului episod din vlogul său, Liviu Dragnea a povestit, fără perdea, cum i-a venit ideea să devină influencer online, dar nu oricum, ci unul culinar.

Potrivit zvonurilor din spațiul public, Liviu Dragnea ar fi lucrat la bucătăria penitenciarului, în perioada în care a fost încarcerat. Urmăritorii săi s-au întrebat cum ar fi ca politicianul să-și fi descoperit talentul într-ale bucătăritului, chiar în închisoare?

Citește și: VIDEO- Incredibil! Pragul dezincriminării abuzului în serviciu a fost eliminat după o dispută în Parlament

„Unui prieten i-a venit ideea. Mă tot vedea cum gătesc şi a zis, dar de ce nu te apuci să te filmezi pentru că ar fi interesant şi uite aşa am filmat prima reţetă acum o săptămână şi ceva. 

Duminică seară am filmat şi apoi am postat. Dar nu filmez pentru bani. Nu mă gândesc să fac asta, e doar o plăcere, de asta se numeşte <<Bucătăria de acasă>>!”, a povestit Dragnea pentru  Click!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Paște 2023. Meniu complet pentru sărbătoarea Învierii Domnului

Fostul șef de partid a vorbit despre ipoteza urmăritorilor săi, spunând că pe perioada încarcerării acesta nu a ajutat la bucătăria penitenciarului.

„Nu, nu am fost la bucătărie, am avut alte atribuţii. În schimb am gătit în cameră, pentru colegi. Ce am mâncat? Ciorbă de cartofi, mâncare de cartofi, orez, fasole”, a explicat Dragnea.

Citește și: Ce semnificație are Pasca de Paște. Credincioșii o pregătesc în ajun de Înviere!

Politicianul nu se supără atunci când vede glume la adresa sa, după ce și-a pornit vlogul culinar. Acesta a apărut chiar și alături de Jamila, într-o fotografie modificată de internauți!

„Era cel cu Jamila, dar eu nu mă supăr,  mă amuz foarte tare. Nu sunt u n om care să se supere, cert este că sunt mai tari glumele astea de acum decât cele pe care le-am auzit când eram în politică”

De ce s-a apucat Liviu Dragnea de gătit pe internet? „Mi-a zis că ar fi interesant, dar nu filmez pentru bani. Mă amuz foarte tare”

Liviu Dragnea și Jamila, la masa rețetelor

[Sursa foto: România TV]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Șocant! Un fost concurent de la un show culinar a vrut să omoare un bărbat cu un cuțit primit în emisiune

Liviu Dragnea, dezvăluiri din închisoare

Liviu Dragnea a dezvăluit şi faptul că în închisoare a băut prima cafea din viaţa lui, la vârsta de 59 de ani, iar acum este un băutor frecvent.

„Până la 58 de ani eu nu am băut deloc cafea. Într-o dumincă dimineaţă, în celulă, un coleg şi-a făcut cafea. Era chiar după Anul Nou. Şi i-am zis fă-mi şi mie te rog o cafea să văd cum e.

Citește și: Artă culinară

A fost ceva interesant, apoi, încet, încet am ajuns să beau maximum două cafele pe zi de atunci, dar am grijă de unde cumpăr cafeaua. Cafea sută la sută curată, de la ferme mici din diverse ţări. Nu am încredere din cafea amestec”, a mai spus Dragnea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si