Fotomodelul de aproape 1,90 metri înălțime  își câștigă existența arătându-și statura pe site-ul pentru adulți OnlyFans.

Din păcate, găsirea unui date potrivit cu un bărbat este o problemă grea, potrivit NY Post.

Citește și: Modă periculoasă în rândul femeilor. Medicamentul antialergic care face fesele mai mari

 
 
 
 
 
Vezi această postare
pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Marie Temara (@marietemara)

Atunci când un bărbat se laudă că are 1,83 m înălțime, ea își dă seama că sunt mici șanse să iasă împreună:

Mama tinerei este și mai înaltă!!

Marie Temara publică adeseori clipuri virale pe TikTok, în timp ce își documentează viața de femeie înaltă.

Deși are mii de fani online, grupul ei de prieteni este mult mai mic.

„Voi recunoaște că este extrem de dificil să găsesc un tip mai înalt decât mine”, a declarat Temara, din Palm Beach..

„Să am o întâlnire la înălțimea mea este aproape imposibil pentru că oamenii se sperie de statura mea”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doar aproximativ 2% din populația din statul ei natal, Florida, este mai înaltă de 1,90 metri, potrivit NeedToKnow.

„Mi s-a spus că arăt ca un bărbat cu tocuri”

„Mi s-a spus că „nimănui nu-i plac fetele înalte”, că arăt ca un „bărbat cu tocuri”, că sunt „prea mare pentru a fi o fată”, a povestit Temara.

„A fi cel mai înalt din școală a fost o provocare pentru mine, deoarece am fost hărțuită frecvent pentru că sunt mult mai înaltă și diferită de toți ceilalți”, și-a amintit creatorul de conținut.

Temara a strâns 1,3 milioane de urmăritori pe TikTok până în prezent și spune că a câștigat până la 295.000 de dolari pe lună pe OnlyFans.

„Copiii de la școală m-au luat în râs și mă numeau bărbat sau turn pentru că eram mai înalt și mai greu decât majoritatea profesorilor bărbați.”

Temara a recunoscut că toți colegii de șoală erau atât de „cruzi” cu ea, încât lua prânzul singură într-o cabină de baie pentru că nu avea prieteni.

„Acum sunt ultra-feminină pentru că nu vreau să fiu din nou numită bărbat și încerc să schimb percepția că a fi înalt este o trăsătură masculină”, mai spune fotomodelul.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Marie Temara (@marietemara)

Familie de giganți

Mama tinerei, Christine, are o înălțime de 1,98 metri, în timp ce tatăl ei Mike are "doar" 1,90. Frații ei Shane, 26 de ani, și Troy, 24 de ani, au peste 2 metri!

După ce și-a convins familia gigantică – despre care ea crede că este una dintre „cele mai înalte” familii active online – să participe la videoclipurile ei TikTok, ea a observat că spectatorii deveneau mai interesați de viața lor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Mi-am dat seama că viața noastră obișnuită de zi cu zi este ceva cu adevărat interesant pentru majoritatea oamenilor, așa că am început să facem mai multe clipuri TikTok de familie și toate au început să devină virale”, a spus Temara.

Acum are 1,3 milioane de urmăritori în aplicație, dar a apelat și la OnlyFans, unde împărtășește clipuri în care își etalează înălțimea stând lângă obiecte de zi cu zi, mai mici decât ea.

„Sper doar să-i inspir pe alții și să le arăt că a fi înalt, mai mare și diferit este frumos și nu e de ce să-ți fie rușine”, a spus Temara.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Marie Temara (@marietemara)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si