Felicitări de Paște 2023. Cu această ocazie, am pregătit câteva mesaje și felicitări deosebite cu care să îi surprinzi pe cei dragi!

Felicitări de Paște 2023. Mesaje de Paște 2023

Fie ca de sfintele sărbători de Paști,  Domnul nostru să va aducă o bucurie la fiecare lacrimă, o speranță la fiecare îndoială, o binecuvântare la fiecare pas, un curcubeu după fiecare furtună și un răspuns la fiecare întrebare.

Vă doresc un Paște Fericit alături de toți cei dragi!

Felicitări de Paște 2023

Felicitări de Paște 2023

[Sursa foto: PixaBay]

Felicitări de Paște 2023

Felicitări de Paște 2023

[Sursa foto: PixaBay]

Fie ca sfintele Sărbători Pascale să vă întâmpine cu bucurii și iubire, cu sănătate și împliniri! Paște Fericit!

Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, împlinire, sănătate, bucurie şi iubire!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Paște 2023. Cum este sărbătorită Învierea Domnului în diferitele zone ale țării? Tradiții și obiceiuri importante pentru fiecare regiune!

Să ne bucurăm de Sfânta Sărbătoare a Paștelui, când Domnul nostru Iisus Hristos a înviat din morți, simbolizând viața veșnică în iubire și puterea de a renaște din suferință, din păcat.

Să ne fie viața mai bună, mai frumoasă, să învățăm să dăruim mai mult și să trăim în pace și armonie. Hristos să aducă multă dragoste, fericire și sănătate în familie. Paște Fericit!

SMS: Paște Fericit!

SMS de Paște:  Fie ca Învierea Domnului să vă umple sufletul cu iubire, ochii cu lacrimile bucuriei și mintea cu gânduri frumoase. Paște Fericit!

SMS de Paște:  Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Vă doresc clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Paște fericit!

SMS de Paște:  Cu cozonaci pe masă, cu pască aromată, cu bucurie în suflet și iubire în casă, să petreceți cu armonie aceste sărbători pascale. Paște Fericit!

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

SMS de Paște:  Vă dorim un Paște Fericit! Dumnezeu să vă umple coșurile cu iubire, sănătate, împlinire și noroc!

Citește și: Săptămâna Mare 2023. Ce nu este bine să se mănânce în ultima săptămână înainte de Paște?

SMS de Paște:  Astăzi, în zi de sărbătoare, să coboare bucuria și iubirea în viețile voastre. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, cu bunătate și căldură în suflete. Hristos a Înviat!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si