Urări de Paște. Au mai rămas câteva zile până la venirea Paștelui. În acest articol vă prezentăm o serie de mesaje deosebite pe care să le transmiteți persoanelor dragi din viața voastră!

Mesaje superbe de Paște 2023

Urări de Paște 2023. ,,Iubeşte, iartă, cum EL te-a învăţat, Crede şi uită tot ce-ai îndurat. EL ţi-e lumina, căci EL te-a creat. Să nu uităm, numai EL ne-a salvat, Hristos a înviat!''

Urări de Paște 2023. ,,Iubeşte, iartă, cum EL te-a învăţat, Crede şi uită tot ce-ai îndurat. EL ţi-e lumina, căci EL te-a creat. Să nu uităm, numai EL ne-a salvat, Hristos a înviat!''

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

 Un Paste fericit cu credinta, speranta si iubire! La fel ca Domnul Cristos, prin jertfa, efort si suferinta sa ajungem la biruinta! Cristos a inviat!

Iepurasul mustacios e de Paste norocos,nu-ti lasa cadou in ghete,are el alte secrete: cozonac,oul inrosit si un Paste Fercit!!!

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. SARBATORI FERICITE SI LINISTITE!

Minunea Invierii sa va aduca in suflet impacare, armonie si iertare. Priviti cu seninatate inainte si bucurati-va de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru dumneavoastra.

Pentru a intelege sacrificiul suprem trebuie doar sa fim mai buni,mai iertatori,mai ingaduitori,mai intelepti,mereu cu lumina in suflet,ganduri si simtiri.Hristos

a inviat!

Urări de Paște 2023

Urări de Paște 2023

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Hristos a inviat!Sarbatoarea Invierii Domnului,binecuvantata de lumina sfanta sa aduca sentimente calde,bogatie sufleteasca si bunastare intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac delicios precum voia buna!

Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

Citește și: Mesaje de Paște 2023. ,,Fie ca Învierea Domnului să va aducă pacea în casă și în suflet, să va ofere speranță, sănătate și noroc. Hristos a Înviat!''

Un iepuraș tare drăgălaș a ieșit în cale, cu viteză mare. Și-ți urează neîncetat: să ai Paște Minunat și Hristos a Înviat!

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii! Paște fericit!

Urări frumoase de Paște 2023

Urări de Paște 2023

Urări de Paște 2023

Clopotele învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii și de speranțe, energie nouă și lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiți.

Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Îmi doresc ca primăvara asta să te am aproape și să îmi luminezi viața. Pentru mine, miracolul sărbătorii rămâne iubirea dintre oameni și puterea de a face lumea mai frumoasă prin dragoste. Hristos a Înviat!

Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Hristos a Înviat!

Urări de Paște 2023

Urări de Paște 2023

Iubeşte, iartă, cum EL te-a învăţat, Crede şi uită tot ce-ai îndurat. EL ţi-e lumina, căci EL te-a creat. Să nu uităm, numai EL ne-a salvat, Hristos a înviat!

Citește și: Ce să faci cu lumânarea de Paște, după ce ai adus lumina Învierii la tine acasă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si