Real Madrid și AC Milan sunt calificate în semifinalele Champions League, după meciurile retur cu Chelsea, respectiv Napoli.

Citește și: VIDEO- Ciocniri violente pe străzile din Capitală! Suporterii s-au bătut ca în codru înainte de meciul Steaua-Dinamo

Real Madrid a câștigat cu un scor identic ca și în tur în fața lui Chelsea Londra (2-0), în timp ce AC Milan a făcut egal în deplasarea de la Napoli (1-1), scor suficient după victoria din meciul tur.

Victorie pentru Real Madrid la Chelsea în Champions League

Victorie pentru Real Madrid la Chelsea în Champions League

[Sursa foto: Twitter/Chamapions League]

Real Madrid, fără emoții în fața lui Chelsea

Real Madrid a repetat scorul din meciul tur în fața lui Chelsea (2-0) și nu a lăsat nicio speranță echipei preluate de Lampard.

Primul gol al madrilenilor a fost înscris în min. 59, când Rodrygo a rămas singur în flancul drept, a pasat în careu, iar Vinicius i-a întors serviciul

Citește și: Ea este românca la care visează toți fotbaliștii! Cine este iubita lui Riccardo Saponara, atacantul de la Fiorentina

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tot Rodrygo a înscris și golul doi, după o pasă superbă venită de la Valverde. 

Napoli pierde calificarea în semifinale

Într-un an în care Napoli se anunță a fi campioana Italiei, având o distanță confortabilă de puncte în fața urmăritoarelor din Serie A, echipa surpriză din sudul Italiei a pierdut încă o dată confruntarea directă cu Milan.

Napoli a terminat 1-1 meciul de acasă, după ce pierduse cu 1-0 în manșa tur de la Milano. În cea mai recentă dispută din campionat, Milan câștigase cu 4-0 pe terenul celor din Napoli.

Singurul gol al Milanului a fost înscris de Giroud în finalul primei reprize, după o acțiune excelentă a lui Leao.

Napoli a egalat abia în ultimul minut al prelungirilor (90+3), prin Victor Osimen, prea târziu pentru a mai încerca egalarea scorului la total. 

În minutul 82, Kvaratskhelia a ratat o lovitură de la 11 metri, după ce Tomori a comis un henț în careu.

Și Milan a ratat o lovitură de penalty în prima repriză, la scorul de 0-0.

Meciuri de foc în semifinalele Champions League 2023

În semifinale, AC Milan va întâlni cel mai probabil pe Inter Milano, care a câștigat în tur cu 2-0 în deplasare la Benfica Lisabona. 

În semifinale, Real Madrid va întâlni pe Manchester City sau Bayern Munchen (returul pornește de la 3-0 pentru englezi).

Rodrygo, dublă de vis în meciul cu Chelsea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si