Un bărbat fără adăpost a murit strivit, marți, în colapsul fără precedent al unui garaj supraetajat care a avut loc în cartierul Manhattan din New York.

Citește și: Parcare cu 4 etaje, prăbușită la New York

Cele patru etaje ale clădirii cu mașini au căzut unul peste celelalte ca piesele de domino în centrul metropolei americane.

Un fotograf fără adăpost care locuia în mașina sa a scăpat "la mustață" de o moarte cruntă în parcarea supraetajată, potrivit New York Post.

Fotograful fără adăpost și-a văzut moartea cu ochii

Fotograful Ahmed Scott, în vârstă de 37 de ani, a ajuns la clădirea de lângă Primărie pentru a-și recupera mașina BMW Seria 5 în care locuiește la doar câteva minute după ce garajul a cedat, ucigând cel puțin o persoană și rănind șapte.

Citește și: Un român a fost implicat într-un accident rutier în Austria. Autoturismul său s-a izbit de remorca unui camion

Fotograful obișnuia să își petreacă nopțile în garajul care s-a făcut una cu pământul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Așa cum arată mașina mea, dacă eram acolo, aș fi fost mort”, a spus Scott. „Am fost literalmente pe cale să intru în mașină, dar ceva m-a oprit”, a explicat freelancerul american.

Peste doar câteva minute, fotograful și-a găsit casa pe roți cu susul în jos și zdrobită. El a zărit doi supraviețuitori ieșind de sub dărâmături.

Fotograful Ahmed Scott

Fotograful Ahmed Scott

[Sursa foto: NY Post]

Fotograful și-a pierdut casa improvizată

Ahmed Scott a aflat curând că mașina sa albă a fost complet distrusă și s-a trezit practic fără casă.

„Sunt devastat și cu inima frântă”, a spus el pentru The Post într-un interviu exclusiv. Eram fără adăpost și mașina mea era singurul lucru pe care îl aveam.”

Etajul superior al parcării de pe străzile Ann și Nassau din New York s-a prăbușit în jurul orei 16:10, zdrobind mașini și aruncând SUV-uri într-o scenă terifiantă de distrugere.

Citește și: Doliu la Dinamo. A murit legenda care a adus apelativul de „câinii roșii”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Scott a spus că a ales o viață în care să trăiască în mașină și să lucreze în timp ce călătorește.

„Mi-am dorit asta pentru că pentru mine a fost ca o mașină de vis și o oportunitate de vis. Îmi plac BMW-urile. Mi-am spus: „Mai bine dau toți banii pe mașină... lasă-mă să trăiesc frumos”, a spus el.

„Am muncit din greu pentru mașina mea iar acum am pierdut-o, cu toate lucrurile înăuntru”, a spus el.

„Trebuie să o iau de la capăt cu nimic acum”, a mai spus americanul.

Acum fotograful a rămas realmente pe străzi, dar măcar a scăpat cu viață în urma deflagrației.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si