Scene înfiorătoare au avut loc în Italia, acolo unde Rosa Gigante, o femeie în vârstă de 73 de ani a fost ucisă cu bestialitate de o vecină cu care avea mai mereu conflicte. Victima este mama unui cunoscut măcelar din Italia.

Bătrâna a fost lovită cu ciocanul, strangulată cu un cablu electric și mai apoi arsă.

Citește și: Cine este Daria, adolescenta de 16 ani care a murit în Sâmbăta Mare. Familia tinerei este sfâșiată de durere: „O să ne lipsească zâmbetul tău molipsitor!”

De la ce a pornit conflictul între cele două femei?

Mama lui Donato De Caprio, un măcelar celebru cu peste 3 milioane de urmăritori pe TikTok, a fost ucisă de o vecină. Cele două aveau frecvent certuri.

Vecina victimei o bănuia pe aceasta că îi fură plicurile din cutia poștală.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În fața anchetatorilor, ea a spus că „nu-și mai amintește”  exact ce s-a întâmplat în momentul crimei.

Citește și: Cum au arătat ultimele 24 de ore din viața barmaniței de la Colectiv? Mama ei, îndurerată, a spus totul, la aproape 8 ani de la tragedie: „Atunci a început calvarul”

Victima a fost lovită cu ciocanul, strangulată și apoi arsă

Vecinii victimei sunt cei care au dat alarma atunci când au descoperit trupul neînsuflețit al acesteia. La locul incidentului a ajuns o ambulanță, dar din păcate a fost mult prea târziu pentru femeie.

Numeroși locuitori ai zonei s-au adunat în fața casei și sute de mesaje de condoleanțe pentru măcelar au ajuns rapid pe rețelele de socializare.

O întreagă comunitate este absolut șocată de cele întâmplate. Înfiorător este că victima a fost lovită cu ciocanul, strangulată cu un cablu electric și apoi arsă.

Citește și: „Nici nu știam că sunt mort. Eram într-un fel de rai”. Ce a văzut un bărbat în lumea de dincolo, după 2 luni de comă

Motivul exact al crimei nu este încă cunoscut și nu se știe dacă au mai fost persoane prezente la locul crimei sau dacă totul s-a desfășurat spontan, după o discuție aprinsă sau dacă totul a fost premeditat, potrivit  Corriere della Sera.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si