Un ciclist a murit subit chiar în timpul unei curse. Acesta avea 17 ani. 
"Cu profundă tristeţe anunţăm decesul participantului Juan Jose Ortega Mahecha, care pe 19 aprilie participa în municipiul Anapoima la cursa Alto de la Cabra', a transmis primarul acestei localităţi într-un comunicat dat publicităţii.

Tânărul a leșinat inițial, apoi a încetat din viață.

Citește și: Fotbalistul brazilian Jian Kayo a murit fulgerător la 21 de ani. Starul în ascensiune, găsit fără viață în casa sa

Fotbalistul brazilian Jian Kayo a murit fulgerător la 21 de ani. Starul în ascensiune, găsit fără viață în casa sa

Tragedie uriașă în fotbalul brazilian: un tânăr jucător în plină ascensiune a fost găsit fără viață în propria locuință. Poliția nu a oferit informații suplimentare despre decesul neașteptat și dacă este considerat moarte suspectă sau nu.

Fotbalistul brazilian Jian Kayo a fost găsit mort la domiciliul său, potrivit  Daily Mail. El avea doar 21 de ani și era în plină ascensiune profesională. Vedeta braziliană venită de la clubul Parana a jucat ca portar pentru FC Ituano.

Citește și:  O tânără de 22 de ani și-a ucis „cea mai bună prietenă” după ce un fals milionar i-a promis 9 milioane de dolari

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Moartea sa a fost confirmată într-o  declarație oficială  a clubului de fotbal.

Kayo și -a început cariera la echipa de tineret a clubului Sao Paulo și a fost promovat la echipa profesionistă a lui Ituano pentru sezonul 2023.

Ce a declarat clubul fotbalistului despre dispariția subită a lui Kayo

Clubul de fotbal la care activa tânărul jucător a transmis un mesaj pe site-ul propriu: „Cu mare tristețe și consternare, Ituano FC comunică moartea sportivului Jian Kayo Gomes Soares.


Trupul său a fost găsit fără viață, la reședința sa, în noaptea de sâmbătă, 18 februarie. Portarul Jian Kayo, născut în Parana, avea 21 de ani.
A sosit pentru echipa under-20 de ani din Ituano în 2021 și a fost debutant în Campionatul Paulista al acelui an, ca și în Cupa Sao Paulo din 2022", se spune în declarația clubului de fotbal.

Citește și: VIDEO| Baschetbalista de 18 ani a murit în somn, chiar de ziua ei. Care ar fi fost motivul decesului

Jucător promițător și de calitate, Jian Kayo a fost promovat la echipa profesionistă în sezonul 2023.

„Regretăm profund această mare pierdere și ne îndreptăm rugăciunile noastre către el, familia și prietenii săi. Ituano FC oferă tot sprijinul și atenția necesară familiei, în acest moment de durere profundă", a mai transmis clubul de fotbal brazilian.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Jian Kayo, pe numele său complet Jian Kayo Gomez Soares, a fost găsit fără viață în casa sa, sâmbătă seara. 

Vedeta braziliană nu era cunoscută cu probleme de sănătate și semnase de curând transferul la FC Ituano, club cunoscut din Brazilia.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si