Tangaraju Suppiah, în vârstă de 46 de ani, urmează să fie executat miercuri, potrivit înștiințării trimise familiei de serviciul penitenciar și publicate de activiști pe rețelele de socializare.

"Dacă se va produce, această execuţie ar fi o încălcare a dreptului internaţional şi o sfidare a mişcării împotriva pedepsei cu moartea în Singapore", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al biroului regional al Amnesty.

Citește și: Ce metodă a folosit un bărbat pentru a-i livra substanțe interzise unui prieten din penitenciar

În mai multe țări, inclusiv în Thailanda, uzul canabisului nu mai constituie o infracțiune.
"Ceea ce este cu adevărat tulburător este că Tangaraju nu a atins niciodată drogul" în cauză, a subliniat activista Kirsten Han. "De asemenea, el a fost interogat de poliţie fără avocat şi a afirmat că nu i s-a dat acces la un interpret de tamilă", limba sa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Cocaină în valoare de aproape 440 de milioane de dolari, găsită plutind în mare în largul Italiei

Cocaină în valoare de aproape 440 de milioane de dolari, găsită plutind în mare în largul Italiei

Un lot uriaș de cocaină a fost găsit plutind în largul coastei de est a insulei Sicilia, a anunțat poliția italiană.

Potrivit unei declarații  publicate luni de Garda de Finanțe din Italia, Guardia di Finanza, autoritățile au confiscat aproape 2 tone de droguri, reperate plutind în Marea Mediterană în timpul unui zbor de supraveghere de rutină duminică, conform CNN.

Drogurile au fost sigilate cu grijă în 70 de pachete plutitoare impermeabile, care erau conectate și includeau un dispozitiv luminos de semnalizare, a precizat poliția. Aceștia au adăugat că marfa are o valoare de piață de 400 de milioane de euro (aproape 440 de milioane de dolari).

Citește și: VIDEO O femeie și-a îmbrăcat pisica în bebeluș pentru a transporta droguri

"Identificarea și confiscarea ulterioară a acestei cantități de droguri, una dintre cele mai mari efectuate vreodată pe teritoriul național, a împiedicat probabil ca drogurile să fie recuperate de infractori în vederea vânzării ilegale ulterioare pe teritoriul național, ceea ce ar fi adus câștiguri foarte mari", se arată în comunicat.
Guardia di Finanza a declarat că se crede că pachetele plutitoare au fost lăsate de o navă de marfă care trecea prin zonă pentru a putea fi recuperate și aduse la țărm de către traficanți.

Citește și:  Clipe de coșmar pentru o mamă. Medicii i-au spus că mai are de trăit doar câteva săptămâni, iar acum își organizează petrecerea de adio


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si