Potrivit medicului Muhammed Raheel, pe data de 17 aprilie, în jurul orei 13, proprietarul apartamentului pe care îl închiriase a încercat să intre cu forța în locuința sa. Un videoclip postat pe rețelele sociale sugerează că proprietarul l-ar fi amenințat pe Raheel în timpul incidentului.

Muhammed, care a emigrat din Pakistan în Irlanda acum 6 ani și locuiește acum în Galway cu soția și copiii mici, a declarat că familia sa a fost lăsată "traumatizată" de incident. Filmările realizate din interiorul apartamentului arată cum un fierăstrău circular pătrunde prin ușa din față a proprietății, în timp ce Muhammed se afla în spatele acesteia.

Citește și: Ea este Geila, românca care a fost găsită fără suflare într-un apartament din Irlanda. Tânăra mămică se afla în țară de doar 3 săptămâni

În timp ce ușa începe să se despice, chiriașul o deschide și îi cere proprietarului să se oprească, spunându-i să "stea afară" sau altfel va suna la poliție. Cu toate acestea, proprietarul pare să nu fie deranjat de aceste amenințări și continuă să-și îndrepte fierăstrăul circular către Muhammed, intrând în apartament.

În momentul acela, chiriașul se retrage și țipă.

Imaginile postate pe rețelele de socializare au stârnit un val de reacții negative

Chiriașul a dezvăluit că, dacă soția sa nu ar fi intervenit și nu l-ar fi ajutat să se retragă când proprietarul s-a repezit asupra lui cu fierăstrăul, "nu știe ce s-ar fi putut întâmpla".

În timpul unui interviu acordat la un post de radio local, medicul a declarat că proprietarul l-a abuzat verbal pe motive religioase și rasiale înainte de incidentul cu fierăstrăul, amenințând că va arde Coranul pe care îl avea

în mașină.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Cinci persoane- arestate preventiv după ce ar fi înfiinţat o reţea de prostituţie în Marea Britanie şi Irlanda

Muhammed a contactat poliția pentru a raporta incidentul, dar a fost dezamăgit de răspunsul primit, afirmând că ofițerii i-au spus că este o "chestiune civilă" care nu poate fi rezolvată prin intervenția poliției. Bărbatul a mai adăugat că el și familia sa trăiesc acum într-o stare de teroare și că nu pot dormi noaptea de teama că proprietarul se poate întoarce cu o altă armă împotriva lor.

Sistemul nu m-a protejat ieri, am stat toată noaptea cu soția mea și cu fiicele noastre de un și trei ani, treaz cu îngrijorare că se va întoarce cu o altă armă”,   a declarat medicul a doua zi după incident.

Din ce motiv i-a atacat proprietarul pe chiriași

Muhammed a întâmpinat probleme cu plățile chirii online începând din august 2022 și nu a putut contacta proprietarul casei.

A pus bani deoparte, însă, pe data de 28 martie, acesta a fost sunat de soția sa, cerându-i să se întoarcă acasă de urgență, deoarece cineva încerca să pătrundă în casă.

"Eram în mijlocul blocului operator și a trebuit să-mi cer scuze și să plec. Când am ajuns acasă, era un lăcătuș la uşă care a susținut că i s-a spus că nu locuiește nimeni acolo și că trebuie schimbate încuietorile”, a povestit emigrantul.

Citește și: Doliu în lumea sportului cu motor! Un pilot s-a stins din viață într-un accident teribil înainte de Raliul Croației

„Proprietarul a ajuns la locuinţă la scurt timp după aceea și striga „unde este chiria mea?”. I-am spus că am încercat să o trimit și am dovezi în acest sens, dar plățile nu se înregistrează. Mi-a dat niște explicații despre schimbarea conturilor bancare. A continuat să mă abuzeze rasial. Poliția care a venit în acea zi s-a descurcat foarte bine, ne-au vorbit separat și au detensionat situația”, a mai spus chiriașul.

Familia își caută acum o nouă casă

Proprietarul i-a cerut lui Muhammed să părăsească apartamentul fără să ofere nicio perioadă de preaviz. Un avocat i-a sfătuit să nu plătească chiria până când nu clarifică situația, dar a plătit pentru luna aprilie după ce a contactat familia proprietarului. Muhammed a făcut aranjamente pentru a plăti soldul restant și a găsi un nou loc de locuit.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Intenția mea este să plătesc chiria către noul cont bancar, împotriva sfatului avocatului meu, astfel încât să pot trece mai departe și să-mi pun familia într-o situație mai sigură”, a susținut Muhammed.

Cu toate acestea, în urma incidentului care a avut loc la începutul acestei săptămâni, Muhammed și familia sa au rămas traumatizați.

Citește și: Descoperire șocantă pe malul unui râu din Italia. Craniul unei femei a fost găsit de un cuplu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si