Influencera de modă Gianna Schiller cere ca tot mai multe femei să-și etaleze spatele gol în rochii lejere de vară.

Citește și: O tânără influenceriţă s-a stins din viață la doar 30 de ani, pe patul de spital. „Patri, o mică bucată din tine a rămas în noi toți”

Bloggerița de mărime XXL a filmat recent un videoclip într-o rochie verde fără spate și a făcut furori pe rețelele sociale. 

În clipul care a primit peste 21.000 de aprecieri, Gianna a scris: „Am nevoie ca doamnele de aceeași talie cu mine să înceapă să poarte rochii fără spate. Arătăm atât de bine cu rulourile noastre de scorțișoară”.

Citește și: Modă periculoasă în rândul femeilor. Medicamentul antialergic care face fesele mai mari

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Schiler a adăugat apoi în legendă, potrivit Daily Star: „Pentru că îmi plac cutele mele din spate (rulourile cu scorțișoară pentru noi, plinuțele) și îmi place să mănânc".

"Îmi place să mănânc, de ce să mă abțin?"

Modelul, care a strâns peste 73.000 de urmăritori pe Instagram, le-a spus fanilor săi că îi plac chiflele și adoraă să mănânce.

„Eu fac o petiție în fiecare vară, dar fac o petiție pentru fiecare fată corpolentă și delicioasă care mă ascultă să-și arate cutele de pe spate în această vară, deoarece arată atât de drăguț!”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gianna Schiller💋 (@thegiannaschiller)

Admiratorii tinerei au încurajat-o în comentarii, apreciind încrederea pe care o are în ea însăși, în timp ce alții spuneau că "rulourile" de pe spatele ei sunt „sexy”.

Fotomodelul cu greutate le încurajează pe femei să-și etaleze corpul în „rochii drăguțe” în această vară, neavând de ce să se rușineze de aspectul lor fizic.

Gianna Schiller, o activistă pentru pozitivitatea corpului, are apariții tot mai dese în presa de lifestyle unde militează pentru expunerea tuturor formelor feminine, nu doar a femeilor filiforme.

Gianna Schiller este o activistă pentru pozitivitatea corpului

Gianna Schiller este o activistă pentru pozitivitatea corpului

Gianna Schiller este o activistă pentru pozitivitatea corpului

Gianna Schiller este o activistă pentru pozitivitatea corpului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si