Cea de-a doua fotografie este un portret al micului prinț care radiază de fericire, stând aşezat într-o roabă. Louis ocupă locul patru în succesiunea la tronul Marii Britanii, după moartea reginei Elisabeta a II-a în septembrie anul trecut.

Fotografiile recente cu Prințul Louis nu au fost făcute de mama sa, Catherine, într-o abatere de la tradiție. În loc de asta, fotograful Millie Pilkington a fost cel care a capturat momentul.

În trecut, fotografiile făcute de mama sa, Prințesa de Wales, erau adesea folosite pentru a marca zilele de naștere ale tinerilor membri ai familiei regale, conform News. Recent, Catherine a postat o fotografie a regretatei regine, înconjurată de nepoții și strănepoții săi, pentru a sărbători ziua în care aceasta ar fi împlinit 97 de ani.

Citește și: Averea privată a regelui Charles al III-lea, estimată la 1,8 miliarde de lire sterline

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Kate, în vârstă de 41 de ani, aceasta este pasionată de fotografie și patronează Royal Photographic Society. În anul 2021, ea a lansat un album de fotografie numit ”Hold Still” în parteneriat cu National Portrait Gallery.

Prințul Louis, în vârstă de 5 ani, urmează cursurile școlii private Lambrook, situată în apropierea orașului Ascot, în comitatul Berkshire. El învață alături de frații săi, Prințul George, în vârstă de 9 ani și Prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani.

Prinţul Louis va participa la ceremonia de încoronare a bunicului său, regele Charles

Potrivit informațiilor apărute în presă, la ceremonia de încoronare a Regelui Charles III, programată pentru 6 mai, Prințul Louis va însoți frații săi în procesiunea care va avea loc la Westminster Abbey.

El nu a fost prezent la funeraliile de stat ale reginei, care au avut loc la aceeași catedrală, din considerente de vârstă. Prințul Louis s-a născut la Spitalul ”St Mary's” din Paddington, Londra, pe 23 aprilie 2018, în Ziua Sfântului Gheorghe.

Citește și: Prințul Harry participă la încoronarea regelui Charles al III-lea, dar nu și Meghan Markle

La vârsta de 11 săptămâni, el a fost botezat cu numele Louis Arthur Charles de către arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, într-o ceremonie organizată la Capela Regală din Palatul St James.

Citește și: Copiii prințului Harry și ai lui Meghan au primit titluri regale. Anunțul controversat a fost făcut după botezul fiicei lor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si