Loredana Groza  are succes la bărbați, la 52 de ani, după divorțul de Andrei Boncea, cu care era căsătorită încă din 1998. 

Fanii săi o abordează necondiționat pe „Lori”, așa cum o admiră ei, mai ales după ce mai multă lume a acuzat-o pe artistă că și-a făcut diverse intervenții estetice.

Citește și: VIDEO- Vedetele din showbiz-ul românesc, momente de nota 10

Loredana Groza le-a sucit mințile internauților

Fanii săi au pornit un adevărat „concurs” în secțiunea de comentarii, plină ochi de mesaje pozitive, îndrăznețe, dar și haioase, adresate direct artistei. Toate vin de la internauți care și-ar dori să o facă pe artistă să se simță bine și să nu fie singură.

Aceasta a primit chiar și cereri de căsătorie, pe internet, de la fani! 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Te măriți cu mine?”/ „Super, trăiește viața cum știi mai frumos, nu ierta nimic ce-ți place!”/ „Wow, și Madonna e invidioasă!”/ „Ești fantastică în toate”/ „Lori, te iubesc mult!”/ „O divă”/ „Superbă doamnă”/ „Frumusețe naturală”/ „Marilyn Monroe de România!”

, sunt câteva dintre mesajele celor care o admiră foarte mult pe vedetă.

Citește și: Dinu Maxer, surprins în compania unei domnișoare misterioase. Cum a reacționat fosta soție

Loredana Groza, lipsită de inhibiții la 52 de ani

Loredana Groza se joacă cu maginația fanilor ei la vârsta de 52 de ani. Artista poate concura oricând cu tinerele domnișoare, lidere într-ale frumuseții, potrivit admiratorilor ei.

Ea este foarte activă în mediul online, iar comunitatea ei îi este alături la orice pas, în orice circumstanță, bună sau rea! Tot acolo, artista se arată în ipostaze provocatoare, menite să stârnească imaginația bărbaților.

Loredana Groza este într-o formă foarte bună, iar acest lucru se vede și din reacțiile celor care o urmăresc.

Citește și: Capybara, rozătoarele vedetă

„Felicitări, fără inhibiții, ai și ce arăta”/ „Bunăciune”/ ,Vrem și mai mult din partea ta”/ „Nu îi dai 50 de ani, faină fată”/ „Mai frumoasă ca multe vedete tinere”/ „N-ai arătat așa nici în tinerețe”/ „Ce bună ești”/ „Cea mai frumoasă femeie din România”/ „Ești un exemplu în frumusețe, eleganță și finețe”/ „Ce corp sexi”/ „Ce gagică bună”, au scris fanii ei în secțiunea de comentarii de la pozele sale de pe Instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si